Reklama

Wrażenia, fotki, filmiki...

Zaczęty przez junasz, 22-10-2011, 19:31:48

junasz

bardzo bym prosił bo być nie mogłem.  :cry:

wtrącenie od pecado
Wszystkie zdjęcia jakie pojawiły się w paczkach przerzucam na
http://zlot.knives.pl/2011
gdzie znajdziecie przegląd zdjęć jak również paczki do pojedynczego ściągnięcia (per autor)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

HolsKnives

Tak jest !
koledzy wstawiajcie foty, aby Ci co nie byli chociaż oglądając zdjęcie poczuli się jakby byli.
Z góry wielki dzięki :D

flybig69

Korrba

No ja już po zlociku właśnie. Było miło, kameralnie, nietłoczno. Troche starych znajomych, poznanych kilku nowych. Przepiękne noże całej czołówki naszych krajowych knifemakerów. Naprawdę mamy sie czym chwalić na świecie. Spory wybór seryjnych produktów zacnych marek jak Extrema Ratio, Zero Tolerance, Boker, Spyderco, CRKT, Benchmade i innych. Można było do bólu macać, przymierzac się, podniecać, slinić, wytrzeszczać gały, bo było na co. Sporo laterek i taktycznych gadżetów. Materiały dla nożorobów, klingi w róznym stadium wykończenia, materiały na rekojeści, piny itp. Nie zabrakło także asortymentu dla pochworobów.
Mały minus- brak jakiejkolwiek gastronomii, choćby mobilnej budki z hot dogami, czy możliwości zakupu chociaż flaszki wody. Przez te pare godzin można było zgłodnieć, lub poczuc się spragnionym, a w bezpośredniej okolicy nawet spożywczaka nie ma.
Ale dziekuję organizatorom za imprezę, warto było wydać te 30 zł żeby pooglądac co poniektóre cuda.
Fotek nie robiłem, więc nie pomogę.

''Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem'' Salvadore Dali

Jumbo

Cytat: Korrba w 22-10-2011, 19:53:43

Przez te pare godzin można było zgłodnieć, lub poczuc się spragnionym, a w bezpośredniej okolicy nawet spożywczaka nie ma.

8 minut na butach i miałeś Żabkę...
15 minut na butach i miałeś Galerię Bemowo...
Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

Wyca

Cytat: Jumbo w 22-10-2011, 23:07:38

8 minut na butach i miałeś Żabkę...
15 minut na butach i miałeś Galerię Bemowo...

Dwie minuty i na osiedlu za opuszczaną bramką (getto chyba jakieś ;P) jest sklep spożywczy.

gutek-chan

Set 100 zdjęć  ;>
Waga: 32 MB

http://www.4shared.com/file/l_nN84qc/Zlot_2011_res_2.html

EDIT: nowa wstawka, poprawione i lepiej poprzebierane zdjątka.

Jesteśmy tym co w swoim życiu powtarzamy. Doskonałość bowiem nie jest jednorazowym aktem, lecz nawykiem - Arystoteles.

WojaK

Ubolewam nad tym, że nie mogłem być z wami w tym roku :( W przyszłym roku już na 100% pomogę w organizacji oraz dobrej zabawie na zlocie :D Teraz pozostają mi tylko fotki :P

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

tap

Mi też w tym roku sytuacja nie pozwoliła :/ ale za rok na bank będę...  a foteczki mile widziane :)  dzięki, gutek-chan

piotr-cz

Kilka fotek popełnionych moim okiem:

http://www.4shared.com/file/4tlpZglG/zlot_2011_w.html

...mężczyzna potrafi się przyzwyczaić do czegoś zrobionego z metalu, do czegoś ciężkiego, co zaczyna żyć tylko w jego rękach; i co w jego rękach zaczyna być szybkie, niezawodne i niebezpieczne...
M. Hłasko

kali

Prosiłbym o niewrzucanie zdjęć bezp. do wątku, bo kilka takich postów i nie da się przez to przebrnąć - miniaturki, a najlepiej kilka miniaturek+linki do paczek :)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

gutek-chan

Bardzo żem ciekaw czy ktokolwiek z pstrykających ujął mnie na fotce - zaliczam się do duchów (invisible man) tak więc... Wrzucajcie, wrzucajcie...  ;P

Jesteśmy tym co w swoim życiu powtarzamy. Doskonałość bowiem nie jest jednorazowym aktem, lecz nawykiem - Arystoteles.

hary1200

No piękne cudenka dzięki za fotki

CZ SP-01 Shadow,Colt Peacemaker 44-40,SVT 40,
Mauser M96, Puma Rossi 44-40 itd mauser M80

zdrooju

Kilka fot mojego autorstwa - waga ok 15 MB

plik do pobrania --> http://www.4shared.com/file/Cn-OwyX4/zlot_export.zip

Smacznego :)

PS. Zwycięzców II i III miejsca w konkursie cięcia liny proszę o wybaczenie za lekko ch***ą ostrość pamiątkowego zdjęcia - tak się niestety kończy ręczne ustawianie ostrości w za słabych okularach :( mam tylko nadzieję, że uchwycony nastrój chwili Wam to trochę wynagrodzi a ja ze swojej strony stawiam browara przy najbliższej okazji w ramach przeprosin.

gutek-chan

No i wyszło tego równo 100 fotek.  :shades:

UWAGA! Zaktualizowany zbiór zdjęć znajduje się w moim pierwszym wpisie w tym wątku!

... A dla nie lubiących ściągania... (celem otwarcia zdjęcia - kliknij na zdjęcie -> aby powiększyć - kliknij na otwarte zdjęcie -> Następne/poprzednie zdjęcie - przycisk Next Image/ Previous Image)

http://www.imagebam.com/gallery/rqd3rm3h2adhmli1gzkx1fuk1jl2pzzg/

Miłego oglądania.

PS. Nie wiem jak Wam, ale z cięcia liny zdjęcie 649 rządzi!

EDIT: Ewentualnie 652  ;)

simon

Moje pytanie do organizatorów: ile osób było na zlocie?

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

ptr

Kto brał udział w konkursie cięcia liny i z jakimi nożami?
Jakie wyniki?
Konkurs rąbania belki był? No to to samo pytanie :)
Dzięki!

.

gutek-chan

Homax Junior, Homax (?) z RTAK-iem (jeśli się mylę, to poprawić), Graf, Pawlaczyskis, Dawbor (?) i paru, których nie spamiętałem.
Zbliżaliśmy się do rekordu, ale ostatecznie skoszono 9 lin. Zwycięzcą został Dawbor (poprawić w razie czego)

Konkursu rąbania belki nie było, ale coś podobnego na stoisku Togo...  ;)

EDIT - poprawka w nickach.

ptr

Zwycięzca ciał RTAKiem? A pozostali? Jakieś customy były?

.

adamel

Witam,
mam sporo filmów z cięcia liny, ale nie mam czasu
żeby to obrabiac i wystawiać.
Jak ktoś ma ochotę mogę wystawić na ftp do obróbki,
proszę o priva. Kręcone Canon'em 5DII w HD.

pozdrawiam
a.