Witam Wszystkich!
Z okazji zbliżającego się Mikołaja, jak co roku, już po raz szósty, mam przyjemność zaprosić Was imieniu firmy
Militaria.pl do wzięcia udziału w świątecznej zabawie.
Zacznijmy od rzeczy najprzyjemniejszej, czyli co można dostać od Mikołaja:
Nagroda główna to zestaw złożony z nowości marki
Olight: latarki
M20S-X z diodą XML oraz multitoola
Leatherman Fuse w wersji czarnej/taktycznej:
Druga nagroda to wspomniana wyżej
latarka M20S-X z multitoolem Leatherman Freestyle:
Nagroda trzecia to
latarka Olight I6 (również nowość i również z diodą XML) oraz
multitool Leatherman Squirt PS4:
![]()
Prócz tego mamy dla Was 3 "
nagrody pocieszenia" w postaci znanego wszystkim
Opinela No.8:
![]()
Czyli 6 prezentów na 6 grudnia

Nagrody rozlosujemy wśród osób, które prawidłowo odpowiedzą na 2 konkursowe pytania.
Pytania brzmią:
1. Która z aktualnie prezentowanych na stronie Militaria.pl latarek Olight posiada najbardziej korzystny stosunek strumienia światła wyrażonego w lumenach do wagi wyrażonej w gramach? 2. Wymień, które z prezentowanych na stronie Militaria.pl multitooli Leatherman posiada ostrze nożowe z możliwością otwarcia go jedną ręką?Trochę matematyki i parę klików po opisach, ale myślę, że tegoroczne nagrody będą wystarczająco motywujące

Odpowiedzi posyłajcie do poniedziałku 5 grudnia 11', do godziny 23:59 na mój e-mail firmowy (znajduje się profilu).
W tytule maila proszę o dopisek MIKOŁAJ, a w treści podajcie:
- odpowiedzi (krótko, konkretnie, czyli pyt1: prawidłowy Olight i pyt2: prawidłowe Leathermany).
- nick na forum
Wyniki zostaną ogłoszone 6 grudnia, nagrody wyślemy zaraz po otrzymaniu danych adresowych.
Pozdrawiam i zapraszam do zabawy!

*UWAGA! W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik forum (niezależnie od pełnionej funkcji) za wyjątkiem pracowników Militaria.pl.