Reklama

Moje Trawienia - Przegląd prac

Zaczęty przez Pavulon, 22-12-2011, 14:30:15

paps

The Hawk Family Member

Pavulon

Wiem, wiem ... to tylko piatkowa frustracja  ;P

konik707

To i ja pochwalę  ;P trawionko super, nie widać podtrawień, a drzewko trawione na wcześniejszych ciupażkach kojarzy mi się z drzewkiem na etykietce wódeczki Krupnik ;)
Miłego i owocnego weekendu życzę.

Don

zajebiste. o ile trawienie całego ostrza kojarzy mi się głównie ze wschodnimi sąsiadami, to tutaj nie ma efektu, że za bardzo "na bogato " jest i dobrze. Opinel z Cousteau jest piękny.

upj

Szacunek  :shades: podnosisz poprzeczkę ....uczniów masz ? chcesz ? tak pytam  ;-)
trawienia pierwszoklaśne  :P

Pavulon

Miało nie być więcej ciupag ...ale się złamałem  ;P
Jakby komuś wzorek nie pasił...to poprosimy Ypoznania żeby udowodnił że Celtowie wywarli duży wpływ na
na sztukę zdobniczą Podhala  :D

Pierwszy etap pracy zakończony .

Ypoznan

Prosz... tak na szybko.  ;P

W IV wieku przed naszą erą plemiona celtyckie dotarły na ziemie znajdujące się w granicach dzisiejszej Polski (Śląsk i Małopolska oraz południowa Wielkopolska). Pozostałością po ich obecności jest ten tradycyjnie celtycki motyw zdobniczy odtworzony przez kolegę Pawulona na słowiańskoceltyckohuculskowołoskiej ciupadze wykonanej przez kolegę Papsa na podstawie skamielin znalezionych w pienińskiej Jaskini Raj przez grupę wczesnośredniowiecznych eksploratorów badających starożytne siedliska Leptinotarsa decemlineata.

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

Pavulon

noxos

Dowód,chociaż mętny-przyjęty. ;)

paps

The Hawk Family Member

Orcanus

Ochyda .  :cry: Brzydkie, brzydkie ,brzydkie, , :frown: nudne nudne , :mad: takie sobie,takie sobie , :shades: do przyjęcia , ;) fajne , nawet nawet , :D może być , nooo dobre , dobre , ojojoj ,  :slini:no kurwa , ale zajebiste  8D, piękne panie piękne  :D 8D

paps

No ciekawy jestem, jak to wyjdzie :) Może mi się uda dodać mały irlandzki element na trzonku  :shades:

The Hawk Family Member

ogór

noxos

paps

Kolejne fajne trawienie od Pawła:

The Hawk Family Member

milord

Pikne i fachowe - literki wygladaja monumentalnie jakos, moze dlatego, ze nie wiem co znacza!?  :rotfl:

paps

The Hawk Family Member

Pavulon

dzięki Paps  :*

edzia/ fajnie się uwidoczniła struktura stali  po trawieniu

wormek

Miodzio
Takie celtycki to to co znaczy ?

Franek Majcher

Najbardziej podobają mi się trawienia na toporkach.
Może dlatego ze są grube i jest w czym trawić :)