Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Navi 35/2012

Zaczęty przez Pavulon, 22-05-2012, 15:19:20

Pavulon

Navi  :D
Głownia : damasteel 59-61 HRC w IMP Warszawa
Rękojeść : garda , przekładka i medalion kieł morsa z CITES , łoś , stabilizowany alder root
niebieska fibra , ns .
Wymiary :  głownia 101 mm , grubość 3,6 mm , rękojeść 128 mm.

Sorry za foty ...  ;-) ..kolory trochę przekłamane po rozjaśnieniu ...

Trochę pasty polerskiej się ostało  :D

maba

Cudo..

Ale w sumie to u Ciebie nic nowego ;)

AdamsKi

ech co ja będę się rozwodził  :slini:

Cytat: maba w 22-05-2012, 15:21:10

Cudo..

Ale w sumie to u Ciebie nic nowego ;)

+1 ;)

– Na moim sihillu–warknął Zoltan, obnażając miecz–wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie.
– Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– ,,Na pohybel skurwysynom!"

Player

Nie mogę się napatrzeć.

Damast piękny, a rękojeść taka... skomplikowana  :D i bardzo ładna  :shy:

.
.
.
.

dziab

świetny :kosunia:
kolory mi się bardzo podobają :)

"Wałbrzych - szary to też kolor!" :D
"Never let an anchor drop"

bushwalk

Nóż to narzędzie  :D A to jest dzieło sztuki, nie używa się dzieł sztuki, więc to to nie jest nóż!

P.S. Piękny jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest  :slini:  :slini:  :slini:  :slini:  :slini:
ZUS - Zakład Upokorzeń Społecznych
ZUS - Zakład Utylizacji Staruszków
Z - Zaufaj, U - Ubezpiecz, S - Spierdalaj
Kobieta nie potrzebuje alkoholu,żeby narobić sobie obciachu. I bez niego daje radę

forester

A idź Pan w ... :D
Damast Twojego wyrobu?
Piękna kompozycja :)

Pozdrawiam, Kamil.

Pavulon

Cytat: forester w 22-05-2012, 17:57:21

Damast Twojego wyrobu?

No co Ty ...znam tylko dwie firmy które kują damast nierdzewny  A&R ze Złatoustu i  Damasteel AB  :D reszta chyba za wielką wodą ...ale  w tym to Karud bardziej zorientowany  :D

karud

Nieźle...  ;P
A jak się przy okazji pochwalił ile jeszcze ma morsa  :rotfl:

zapraszam do sklepu www.birkashop.pl

жизнь, как посмотришь с холодным вниманьем вокруг –
такая пустая и глупая шутка...

Pavulon

To z ... acrylu  :D .

WOJPAP

MIAZGA po prostu miazga !!!  :kopara:
Szacun .

homer

Miło patrzeć na takie cuda, piękne przedmioty uspokajają i wprowadzają poczucie harmonii.

konik707

Toś kolego pojechał z materiałami w tym arcy cudeńku 8D, gdzieś mam linka z tutkiem podobnej rękojeści i do tego jeszcze nietuzinkowej pochewki jak by było trzeba mogę zapodać ;P

TCT

TCT Leather

Łasky

Nie , tak nie będzie ... nie będę już pisał Ci nowych komentarzy ! Bo wymyślanie coraz to nowych wyrazów bliskoznacznych do słowa świetny już mi się znudziło :dead: teraz sobie wymyśle jakiś komentarz i będę go wklejał za każdym razem jak wrzucisz zdjęcia nowego noża  :rotfl:

InQuizitor

Rozumiem, że to jest ten dla bardziej śmiertelnych..........faktycznie chu...y  ;P
Łobuz jesteś.

karud

Swoją drogą, masz bardzo silny kontrast na damasteelu i ciemne to trawienie wyszło - w czym trawiłeś?

zapraszam do sklepu www.birkashop.pl

жизнь, как посмотришь с холодным вниманьем вокруг –
такая пустая и глупая шутка...

malkontent

Cytat: konik707 w 22-05-2012, 19:19:10

Toś kolego pojechał z materiałami w tym arcy cudeńku 8D, gdzieś mam linka z tutkiem podobnej rękojeści i do tego jeszcze nietuzinkowej pochewki jak by było trzeba mogę zapodać ;P

Pewnie to miałeś na myśli: http://www.britishblades.com/forums/showthread.php?139839-A-K-E-chanllenge-called-carlMichel wrzucałem kiedyś ten link na forum.

Siper

Paweł, jak bym Cie nie widział, to bym powiedział ze nie możesz być człowiekiem  ;P Ludzie tak nie umiom  ;P

Pavulon

Trawione w chlorku ...długo i wiele prób zrobiłem żeby uzyskać  efekt jaki chciałem  :D
Mogłem spróbować w occie ...ale wylałem wczoraj 60 litrów ...dupa ze mnie  :dodge:
Inspiracja był właśnie carMichel ...tylko on ma fajniejsze sprzęty  :D ...pochewki nie zdążę bo palec sobie zepsułem .

Edit/ dzięki za odwiedziny i przytulić  ;)

dar007

Ale Ty lubisz się znęcać nad ludźmi.

Cytat: forester w 22-05-2012, 17:57:21

A idź Pan w ... :D
...
Piękna kompozycja :)

piotrbati

kolejny szczenopad  :kopara:  :D

Marcell

Bardzo ładny, ale mimo ze inna kolorystyka to wzornictwo zaczyna sie powtarzać.
Słyszałem ,że kolega palucha pod piłe podstawił i kuku gotowe. I to jeszcze wskazujacy prawej ręki. Niedobrze.   

Zodiak

Poprostu rozpoznawalny styl Pawulon - a  :D

MIKE

Jest niesamowity.  8D   Szczególnie zestawienie kolorystyczne przykuwa uwagę, o reszcie nie wspomnę.
Pawle, powiedz proszę o ile to nie tajemnica, jak robisz te małe fazki na końcu rękojeści? Okrągły pilnik, dremel z frezem?

MIKE

http://www.facebook.com/TAUROKNIVES
www.tube.art.pl  - trochę rock-owego grania \m/

Montejano

Stal Damaszek tego noża była fantastyczna. Nóż Bello.
przytulić  :D :D :D :D :D

El acero de damasco de este cuchillo , ha quedado fantástico .Bello cuchillo.
un abrazo