Reklama

Opinie o sklepie

Zaczęty przez Mario, 20-10-2012, 23:10:14

Bródkes

ordo

Tradycyjnie szybko i sprawnie, dzięki :)

Reality has a well known liberal bias

swider

Bardzo dobry kontakt, profesjonalna i miła obsługa, błyskawiczna wysyłka -- szczerze polecam. :kosunia:

,,Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?" — Allan Stewart Konigsberg.
Sporadycznik autorski — nienożowy blog zdjęciowy (no dobra... czasem coś ostrego u mnie zagości ;)).

Frey

Ja też bardzo sobie chwalę zakupy w sklepie mhunt.pl. Bardzo profesjonalna, sympatyczna i pomocna obsługa. Zdarzyła mi się konieczność reklamowania jednej z latarek i powiem szczerze, że z tak przyjaznym podejściem i tak profesjonalną pomocą jeszcze się nie spotkałem. Ostatnio sklep poleciłem znajmomemu i po dokonaniu bodajże dwóch zakupów też jest zachwycony! Szczerze sklep polecam, a pracownikom dziękuję za każdorazową pomoc i profesjonalizm !

granat

Również serdecznie polecam.
Szybki kontakt, szybka wysyłka i konkurencyjne ceny :)

michalkr

Witam.
Kupowałem w tym sklepie . Transakcja przebiegła wzorowo. Teraz jest mi skoda, że już niczego nie potrzebuję. :D

Dobrych snów

mr_neox

mhunt - mój ulubiony sklepik - sterty pikutków i kupa latarek + ogniwa i ładowarki
do konkurencji nawet nie zaglądam, po co zmieniać coś co jest idealne ;-)

szybkość wysyłek u dbuzera należy do ekspresowych

no i jak to powiedział kiedyś Arnold: "i'll be back" :D

Si vis pacem, para bellum

Lisek777

Wyłącznie superlatywy!!!

rangy67

Kolejna wzorowa transakcja,expresowa wysyłka i profesjonalna obsługa. :D

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

nielet

Kupiłem sobie u Damiana moją wymarzoną małą latarkę EagleTac D25C Clicky, transakcja przeprowadzona została super profesjonalnie, wspaniały kontakt, błyskawiczna wysyłka (zamówiłem wczoraj dostałem dzisiaj), gorąco polecam  :D

MÓJ ULUBIONY TOOL PALADIN TOOLS PT 540 (SOG): https://forum.knives.pl/index.php/topic,158729.msg1550576.html#msg1550576

SPRZEDAM:

beerbear

mora, parę pikutków oraz paracord (via allegro), wszystko szybko i bezproblemowo - polecam :]

jamesbond

s10 batonik, wcześniej morka, jeszcze wcześniej paracord wszystko jak należy! Do tego co do latarki to doradzał jeszcze @dbuzer odnośnie aku i ładowarki! POLECAM!

EDC: PM2 + DC4 + Climber/Soldat + Seiko OM + SC600 MK II
Tactical Redneck Club! ;>
CytatW tak głębokiej dupie nie byliśmy od czasu wprowadzenia wsparcia dla IE8.

Angel

Ostatnio 3 morki, wcześniej latarka - wysyłka expresowa, towar pierwsza klasa, obsługa na najwyższym poziomie - POLECAM WSZYSTKIM !!!

InQuizitor

Po raz kolejny ogromny plus!!!
Wysoka kultura transakcji, błyskawiczna wysyłka, preferencyjne ceny.

Jedna tylko uwaga, 7 jest wkurzająca u mnie w mieście, nie dzwoni na telefon, zostawia u sąsiada (kolejny raz z resztą).

Wyca

Zakupy u Damiana to czysta przyjemność. Mam od niego kilka latarek, zapas akumulatorów, ładowarkę, kilka Mór i trudno zliczyć ile pikutków. Zawsze szybko, zawsze dobry kontakt, zawsze rabat. Polecam

MikeE

Potrzebowalem 2 morki i troche paracordu na "juz" Jestescie niesamowici!  8D 8D 8D  Baaardzo serdecznie Wam dziekuje za szybkie ogarniecie mojego zamowienia, wszystko zalatwione w 2 dni z przesylka (przed swietami roznie to bywa). Goraco polecam! To na pewno nie byly moje ostatnie zakupy

xaime

Moje drugie zakupy były jeszcze lepsze niż pierwsze. Po kolei super kontakt ze sklepem, rzeczowe porady i duża cierpliwość w odpowiadaniu na pytania. Poza tym duża otwartość na klienta i elastyczność :- Jednym słowem jak dla mnie sklep doskonały innego źródła latarek, akumulatorów i wszelkich dodatków do nich nie zamierzam szukać :-)

bolo23

Ja również sie przyłączam z kolegą kupowaliśmy latarki, towar zamówiony na allegro w piątek wieczorem wysłany w sobotę rano a we wtorek jest na miejscu.Gorąco polecam zakupy w mhunt:)

marcin90-70

Super zakupy! Zgodnie z zamówieniem, szybko, fajnie spakowane, zabezpieczone... Tak kupować to ja mogę :)

Sprzedam:
http://forum.knives.pl/index.php/topic,148745.0.html

Naprawiam wszelakie noże. Wegliki klade. Ostrze i dopieszczam.

Mój FB
https://m.facebook.com/KnifeHospital/

KnifeHospital-moje prace

nielet

Jak zwykle, czyli niezwykle profesjonalnie przeprowadzona transakcja, dzięki serdecznie, 100 % zadowolenia, błyskawiczna przesyłka, polecam serdecznie  :D

MÓJ ULUBIONY TOOL PALADIN TOOLS PT 540 (SOG): https://forum.knives.pl/index.php/topic,158729.msg1550576.html#msg1550576

SPRZEDAM: