Witam wszystkich po raz pierwszy.
Chociaż jestem stałym bywalcem forum od wielu lat , ale jakoś nigdy nie znalazłem czasu, żeby coś napisać... (wiem.., wiem.., jestem leniwy jak truteń.. )

)
Ale teraz zostałem posiadaczem 2 noży puukko od Killrathiego i tak się nimi cieszę, że muszę o tym napisać.
Zamówiłem 2 noże u Killrathiego, czekałem trzy miesiące na realizację (niestety kolejka marzących o nożu od Killrathiego była taka długa i nadal rośnie..)
Wkurzałem się, że Kill nie odpowiada od razu na moje kolejne maile (bo człowiek to czasami uważa się za tak ważnego..,
że myśli, że inni powinni reagować błyskawicznie na każde pstryknięcie palcami).
W końcu do mnie dotarło... , że albo Killrathi będzie robił noże, albo będziemy tracić jego czas na pisanie maili..
No i..., żeby nie przedłużać, noże przyszły idealnie takie jak zamówiłem.
1. puukko klasyczne w czeczocie - zrobiony dla mojej żony, która stwierdziła
"..wiedziałam, że będzie fajny, ale nawet nie przypuszczałam , że aż tak piękny..."
Wykonanie perfekcyjne, lekki.., piękny nożyk.., świetnie leży w dłoni..., wszystko spasowane, żadnej szczeliny...,
a mosiężna tarczka to mistrzostwo świata (no i co ważne w kolorze złota, więc prawie biżuteria dla kobiety

)) )
Nie ma niczego na co można kręcić nosem..., no i chlastacz niesamowity.., co prawda przeciął tylko kilka warzyw ,
ale przepłynął przez nie jak miecz samuraja..
2. puukko większe, oprawione w G10 - zrobiony dla mnie, przyłożyłem go do rysunku który wysłałem Killrathiemu i... kurna jest identyczny.
Wykonanie SUPER, HIPER EKSTRA LUKSUS...

))
Miałem w życiu sporo różnych ostrości (produkcyjniaków i customów), ale naprawdę jestem pod duużym wrażeniem.
Noże można zobaczyć na fotkach.
Jedna w wykonaniu Killrathiego (zarypana bezczelnie z facebooka), druga moja z dużym vickiem dla porównania.
https://imgur.com/a/17et9Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Krzychu