Reklama

Tlim "nóż forumowy" - jest szansa na produkcję?

Zaczęty przez Ahmed, 28-04-2013, 12:55:31

Klucha

Jestem chętny, ale to zależy od końcowej ceny.

Horus1911

Chyba wszyscy wymiękli "bo może być wieksza kasa za nóż"
Panowie.. mobilizacja i wpisywać się.. jak będzie nas dużo to cena na pewno będzie niższa niż za 5 czy 10 sztuk..

Prawda to dziwka

mamcar

MsbS

Ja nadal jestem chętny - nie mam żadnego Tlima, a ten projekt mi się podoba. Szlif scandi jest dla mnie OK, FFG też.

wolfun

Też jestem chętny - pisałem  do Tlima, obiecał że noże będą dostępne więc czekam - a tu też zgłaszam mój akces :)

A może zróbmy jeden wątek - jako zakup tego wybranego noża, co by Twórca Dzieła miał pewność że będzie to konkretna ilość - mamy stabilizację - Tlim pewne zamówienie a my super towar :)

UKRAINA swoich i świadków nigdy nie zostawia

PGK uczy, wychowuje i terroryzuje

Horus1911

Może mniej pisania, a więcej działania?
Ubierzmy nasze checi w jakąs liste..

Prawda to dziwka

rot

Ale jaką listę Ty chcesz robić?

Nie wiadomo za ile? Nie wiadomo z jakim szlifem? Bite logo najfspeel też było fajnym dodatkiem - i to w cenie. W cenie niższej niż teraz się zapowiada co warte podkreślenia.

Czym innym w odbiorze jest też "nóż forumowy", a czym innym nóż każdy inny, a taki ten będzie.

Tlim zrobił bardzo dobrą ofertę. Nie skorzystaliśmy, bo przeszedł inny projekt - trudno. Podejrzewam, że Tlim zrobi taki nożyk tak czy siak i parę osób go kupi.
Ja go chciałem w formie forumowca - bez tej otoczki magicznej już nie jest tak ponętny dla mnie ;-P :D

Horus1911

Na pewno drożej wyjdzie kilka sztuk.. jeśli zrobimy poglądową liste chętnych..Tlim mógłby oszacować przybliżona cena noża..to chyba proste?

Prawda to dziwka

rot

Proste to to jest według mnie jak ma się listę chętnych i przedpłaty. Ale ok - rób listę. Może uda Ci się zbić cenę. Zapału nie gaszę :winky:

tlim

Poczekajcie trochę, projekt ten i tak zrobię. Zrobię pewnie ileś sztuk i wtedy, w zależności ilu chętnych się znajdzie na raz, określę cenę.  Lecz najpierw chce zrobić noże, ten projekt, pokazać i wtedy gdy każdy będzie widział jak noże wyglądają będzie miał dostatecznie dużo informacji by podjąć decyzję czy chce za tyle za ile zaproponuję czy też nie, czy się podoba czy nie.

Sarna

Tak, bo tlim zawsze robi 2 sztuki noża  :<
Dajcie spokój i przystopujcie, chętni tak czy tak będą, bo projekt ciekawy.

edit: tlim wyprzedził

horzuff

Trochę tak Jetronie ;). Ale i tak się podoba i materiały mnie kuszą (jakoś mnie pociągnęło do węglówek po zetknięciu z Caly 3,5 Aogami Super,a  jeszcze w chromie?!)

HuleLam

+1
Jestem chętny, o ile warunki (cena, możliwość dokupienia Kydeksu) będąpodobne jak przy akcji forumowej.
jetron niestety tu zajrzy mniej osób niż na tamten wątek...
zdrawki

swider

Cytat: Horus1911 w 30-04-2013, 11:36:07

Na pewno drożej wyjdzie kilka sztuk.. jeśli zrobimy poglądową liste chętnych..Tlim mógłby oszacować przybliżona cena noża..to chyba proste?

A potem skończy się jak zawsze -- milion chętnych z których nóż kupi może dziesięciu (wariant optymistyczny). Wszelkie tego typu zapisy i listy o kant tyłka potłuc, nigdy się nie sprawdzają. Dodając do tego obecną sytuację, czyli brak: konkretnej ceny, końcowego efektu (szlify) -- to już w ogóle kompletny bezsens.

Ja naturalnie jestem zainteresowany, ale póki co podchodzę do sprawy ostrożnie, przyłączając się jednocześnie do głosów modlitewno-błagalnych o wyższy szlif. :D Mam już 3 Twoje noże ze scandi, czas na coś innego. ;)

,,Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?" — Allan Stewart Konigsberg.
Sporadycznik autorski — nienożowy blog zdjęciowy (no dobra... czasem coś ostrego u mnie zagości ;)).

HolsKnives

Cytat: tlim w 29-04-2013, 11:07:51

Prototyp dla forum był po bardzo promocyjnej cenie, założenia były taki że będzie minimum 50szł. i wysyłka zajmie się Ypoznan.
Będzie drożej, ile zobaczę gdy zrobię i ilu chętnych się znajdzie w momencie zapisów na raz.

Twój nóż otrzymał 127 głosów jak chęć zakupu wyrazi 50% osób głosujących to wyjdzie przeszło 60 szt.
to 169zł za sztukę jest tak jak sobie zaplanowałeś :)

tlim

Cytat: Hols75 w 09-05-2013, 09:27:11

Twój nóż otrzymał 127 głosów jak chęć zakupu wyrazi 50% osób głosujących to wyjdzie przeszło 60 szt.
to 169zł za sztukę jest tak jak sobie zaplanowałeś :)

A czy znajdzie się ktoś kto bieże $ wyśle wszystkim noże? ;)

mr,cable

Cytat: tlim w 09-05-2013, 09:38:47

A czy znajdzie się ktoś kto bieże $ wyśle wszystkim noże? ;)

A trzeba ci potem ten $ przekazać :>
"What do you think is the best, a game you think you can finish, but never do, or a game that seems impossible to win, but isn't? "

Swirek89

pozostaje czekać na noże i ich cenę. Fajnie jak będą miały wybity jakiś numer serii bądź znak np. "forum" i były limitowaną edycją, nigdy więcej nie powtórzoną. Pozostaje nam czekać na cenę i efekty pracy :D

Instagram: @znozemprzezswiat
http://znozemprzezswiat.pl/

Mario

Skoro nie zostal nozem forumowym a jest duza ilosc chetnych to moze jakp gadzet z logo ?
Tak tylko podrzucam mysl.

Stryjon

ja też byłbym chętny nawet gdyby był droższy... w granicach moich zdolności kredytowych ;)