Reklama

skrzyżowanie krokodyla,krowy,świni i kangura

Zaczęty przez Masta Hobbyt, 17-08-2016, 01:10:18

Masta Hobbyt

Hej hop,

oto zmora obronców praw zwierząt i wegan (którzy pewnie są też prawnikami i mam przesrane) Tak czy siak zrobiłem taką oto zwierzęca hybrydę ;) KamiluDe będziesz potrzebował dużejjj kieszeni w portkach :D

rangy67

Świetny portfel.Lubię takie połączenia w których bierze udział krokodyl i kangur. :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

Masta Hobbyt

A dzięki Paweł! :) No i dzięki też za wcześniejsze pokierowanie do Mateusza. I dzięki dla Mateusza aka groover za parę tipów ;)

rangy67

Miło mi,że się przydałem i byłem pomocny. :D

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

Testral

Fantastyczny portfel.  Mnie brakuje w nim tylko czegoś na monety, ale przy tym projekcie to miałby już chyba z pół metra szerokości  :D Ale wykonanie i dobór materiałów po prostu miażdżą. Męski i elegancki.

Rise and rise again, until lambs become lions.
ZT 0770CF - nóż idealny!

banax

Ajron

Rademenes.

Gdybym był krokodylem, to zapisałbym Ci w testamencie całą skórę!

KamilD

AAAAAAAAA !!!!  8D 8D Jest obłędny !  :D Wyszło niesamowicie !  :kopara: Pokłony do samej ziemi  :shy:

Cytat: Testral w 17-08-2016, 03:43:12

Fantastyczny portfel.  Mnie brakuje w nim tylko czegoś na monety, ale przy tym projekcie to miałby już chyba z pół metra szerokości  :D Ale wykonanie i dobór materiałów po prostu miażdżą. Męski i elegancki.

Na drobianki ? W portfelu z aligatora ? :D Paaaanie... to nie ten kierunek :D

P.S. Na krokodyla jest CITES  ;)

Raptorartur

Wspaniały! Jak będę duży to też sobie taki zamówię u Ciebie :)

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P

InQuizitor

NEPENTHE

Piekło i szatani-ale gatunkowa komitywa-wyborny!!!

kgrzesiek

Cytat: Testral w 17-08-2016, 03:43:12

To portfel dla facetów, którzy monet nie biorą jako reszty. W ogóle nie biorą reszty :D
Z resztą zgadzam się w 100% ;-)
Brawo Igor!!!

pitersek