Dorzucę i ja kostkę cukru albo nawet dwie.
@Cichy to człowiek z sercem na dłoni, równy kolega, wspaniały przyjaciel, taki co to doradzi, pomorze innymi słowy sobie odejmie, a drugiemu odda. Pamiętam jak niedawno kolega
@MJW bardzo chciał mieć brzytwę od CICHEGO lecz były dla niego za drogie (wątek jeszcze jest na forum) dość krótko zajęło mi wtedy przekonywanie CICHEGO, żeby zrobił dla
@MJW specjalną promocję. Dzięki tamtejszej postawie
@MJW wszedł w posiadanie wymarzonej brzytwy. Żeby jednak docenić postawę CICHEGO trzeba wiedzieć jak on bardzo lubi pieniądz i ile go zdrowia kosztuje rezygnowanie z niego.
W obecnym przypadku jednak
@Cichy poszedł na całość i okazał się prawdziwym MECENASEM TG. NO, ale kto jak nie on miał to zrobić. Tylko prosty szczery i uczciwy człowiek, któremu obce jest szyderstwo, kłamstwo i obłuda jest zdolny do takiego gestu.
Wybór padł na kolegę
@Pimps Lepiej nie można było gdyż brzytwa trafiła rzeczywiście do osoby, która potrafi się cieszyć z prezentu i okazać wdzięczność. Sposób podziękowania zachwycił nas wszystkich. Oglądałem początek ze łzami w oczach ze wzruszenia, jak
@Pimps pięknie dziękował.
Panowie obaj
@Cichy i
@Pimps daliście wspaniały popis koleżeńskich relacji, BEZINTERESOWNOŚCI i co tu dalej pisać, naprawdę mi zaimponowaliście i bardzo wam obu gratuluje. Pozostało tylko wam dedykować piosenkę SERCA DWA.
@Cichy tobie życzę, żeby po dwunastokroć wróciło do Ciebie to co dajesz innym.