Reklama

Podziękowania

Zaczęty przez CICHY_S, 28-10-2018, 18:39:49

CICHY_S

No miałeś nie mówić ! Miał by noc nie przespaną  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

_______
https://www.facebook.com/cichyknives/
www.ostrze.com.pl

Pimps

Tak chciałem zrobić ale w między czasie chyba dostałem z 5 pytań o co chodzi z tymi złotymi paskami wiec bałem się uroku i stąd musiałem - po prostu musiałem

Jeżeli czegoś nie wolno a bardzo się chce to można :)
YouTube
INSTAGRAM

CICHY_S

Mogliśmy wyłudzić flaszkę za info.... A tak dupa....

_______
www.ostrze.com.pl

Pimps

Perfidne myślonko - powinienem sam na to wpaść sic...

YouTube
INSTAGRAM

CICHY_S

_______
www.ostrze.com.pl

pawelpksa

Mariusz, dolaczajac się do słow Cichego, chciałem napisać ze podoba mi się ze wyraźnie daje Ci radochę te nagrywanie filmów i robienie zdjęć.

Pimps

To prawda Pawle. Gdyby nie pasja to aparatu bym z torby pewnie nie wyciągał a jak bym to robił to z musu. Co do filmowania to kurde powiem ci szczerze że traktuje to jak pamiętnik w którym mam opisane swoje golenia i wiem że to nie jest zbyt normalne ale kto mi zabroni :)

YouTube
INSTAGRAM

pawelpksa

Po obejrzeniu najświeższego filmu wyrazy szacunku @CICHY_S i @Pimps
AKCJA godna naśladowania!

Mattia

Super brzytwa i piękny napis.
Pozdrawiam

moogoom

Cytat: pawelpksa w 08-07-2019, 23:15:54

Po obejrzeniu najświeższego filmu wyrazy szacunku @CICHY_S i @Pimps
AKCJA godna naśladowania!

Też oglądnąłem i też jestem przekonany, że to był strzał w przysłowiową "10"...
Radość obdarowanego i sposób wypowiedzi 100% potwierdziły, że niespodzianka Cichego należała się właśnie temu człowiekowi.
Brawo ! Cichy jesteś rewelacyjny chłop. Takich nam tu trzeba. :-)

P.S. Ja już stałem przed lustrem i też patrzyłem czy umiem zachwalać tradycyjne golenie, podobnie do @Pimps .
Pytanie czy tylko ja na to wpadłem? Gorzej jak połowa forum, też tam teraz stoi ... :rotfl:

waldekski

@CICHY_S

Jak już pisałem, "wielki człowiek" jesteś  ;)

@Pimps

Gratki "farciarzu"  :D

Monocero

Dorzucę i ja kostkę cukru albo nawet dwie. @Cichy to człowiek z sercem na dłoni, równy kolega, wspaniały przyjaciel, taki co to doradzi, pomorze innymi słowy sobie odejmie, a drugiemu odda. Pamiętam jak niedawno kolega @MJW bardzo chciał mieć brzytwę od CICHEGO lecz były dla niego za drogie (wątek jeszcze jest na forum) dość krótko zajęło mi wtedy przekonywanie CICHEGO, żeby zrobił dla @MJW specjalną promocję. Dzięki tamtejszej postawie @MJW wszedł w posiadanie wymarzonej brzytwy. Żeby jednak docenić postawę CICHEGO trzeba wiedzieć jak on  bardzo lubi pieniądz i ile go zdrowia kosztuje rezygnowanie z niego.
W obecnym przypadku jednak @Cichy poszedł na całość i okazał się prawdziwym MECENASEM TG. NO, ale kto jak nie on miał to zrobić. Tylko prosty szczery i uczciwy człowiek, któremu obce jest szyderstwo, kłamstwo i obłuda jest zdolny do takiego gestu.
Wybór padł na kolegę @Pimps Lepiej nie można było gdyż brzytwa trafiła rzeczywiście do osoby, która potrafi się cieszyć z prezentu i okazać wdzięczność. Sposób podziękowania zachwycił nas wszystkich. Oglądałem początek  ze łzami w oczach ze wzruszenia, jak @Pimps pięknie dziękował.
Panowie obaj @Cichy i @Pimps daliście wspaniały popis koleżeńskich relacji, BEZINTERESOWNOŚCI i co tu dalej pisać, naprawdę mi zaimponowaliście i bardzo wam obu gratuluje. Pozostało tylko wam dedykować piosenkę SERCA DWA. @Cichy tobie życzę, żeby po dwunastokroć wróciło do Ciebie to co dajesz innym.

moogoom

Cytat: Monocero w 10-07-2019, 22:06:04

Dorzucę i ja kostkę cukru albo nawet dwie. @Cichy to człowiek z sercem na dłoni, równy kolega, wspaniały przyjaciel, taki co to doradzi, pomorze innymi słowy sobie odejmie, a drugiemu odda. Pamiętam jak niedawno kolega @MJW bardzo chciał mieć brzytwę od CICHEGO lecz były dla niego za drogie (wątek jeszcze jest na forum) dość krótko zajęło mi wtedy przekonywanie CICHEGO, żeby zrobił dla @MJW specjalną promocję. Dzięki tamtejszej postawie @MJW wszedł w posiadanie wymarzonej brzytwy. Żeby jednak docenić postawę CICHEGO trzeba wiedzieć jak on  bardzo lubi pieniądz i ile go zdrowia kosztuje rezygnowanie z niego.
W obecnym przypadku jednak @Cichy poszedł na całość i okazał się prawdziwym MECENASEM TG. NO, ale kto jak nie on miał to zrobić. Tylko prosty szczery i uczciwy człowiek, któremu obce jest szyderstwo, kłamstwo i obłuda jest zdolny do takiego gestu.
Wybór padł na kolegę @Pimps Lepiej nie można było gdyż brzytwa trafiła rzeczywiście do osoby, która potrafi się cieszyć z prezentu i okazać wdzięczność. Sposób podziękowania zachwycił nas wszystkich. Oglądałem początek  ze łzami w oczach ze wzruszenia, jak @Pimps pięknie dziękował.
Panowie obaj @Cichy i @Pimps daliście wspaniały popis koleżeńskich relacji, BEZINTERESOWNOŚCI i co tu dalej pisać, naprawdę mi zaimponowaliście i bardzo wam obu gratuluje. Pozostało tylko wam dedykować piosenkę SERCA DWA. @Cichy tobie życzę, żeby po dwunastokroć wróciło do Ciebie to co dajesz innym.

No po takim wpisie to się w człeku serce raduje... :-)
Będzie jeszcze kiedyś dobrze w tym kraju. Teraz to widzę i mocno w to wierzę... ;-)

Pozdrowienia dla obu "aktorów" tego wątku. Przed obojgiem nisko chylę czoło...

Lewy

Głęboko wierzę, że aktualne kłopoty z dostępnością leków niebawem zostaną rozwiązane i coniektórzy na powrót osiągną stan remisji.

CICHY_S

Dzisiaj to Ja muszę podziękować dla @przemo1978 za odwiedziny i prezent :)!
HAUPTNER w stanie nowym NOS, kolejny rarytasik do kolekcji !

_______
www.ostrze.com.pl

MJW

Tyle razy padł mój nick że aż dostałem oczopląsu  :D

przemo1978

Cytat: CICHY_S w 11-07-2019, 13:40:46

Dzisiaj to Ja muszę podziękować dla @przemo1978 za odwiedziny i prezent :)!
HAUPTNER w stanie nowym NOS, kolejny rarytasik do kolekcji !

Ja również dziękuję.... za gościnę. ;-)

waldekski

Witka

Szacun dla wszystkich lubiących...ostrość.... :D

CICHY_S

Kolejna wystawa za nami.
Czas podziękować tym miłośnikom TG którzy byli przybili piątkę i pogadali. To było bardzo miłe przeżycie. DZIĘKUJĘ !!!

Szczególne podziękowania należą się @Lewy @przemo1978  i @rafaldob którzy towarzyszyli mi przez dłuższy czas zapełniając go ciętymi ripostami i dobrym żartem.

Niestety nie miałem jak robić fotek, ale wiem że jakieś robiliście, to może zapodacie??
Pozdrawiam i dziękuję CICHY

_______
www.ostrze.com.pl

Lewy

Dzięki Panowie. Fajnie było spotkać się i pogadać. Nawet z fantami wróciłem, za co dziękuję.
Jednocześnie pragnę wyrazić podziw dla wystawców nie posiadających krzesełka :rotfl: