Reklama

KICZEN

Zaczęty przez mitryl, 06-02-2019, 15:38:03

mitryl

Mój pierwszy kuchenniak ;)
Aeb-l 2.8 mm mosiadz, carbon i stabilizowany buk z grzybem.
Głownia 210 mm
Rękojeść 128 mm
Szerokość  47 mm

I rzekł do człowieka: Oto bojaźń Pańska, ona jest mądrością, a unikanie złego rozumem.Job. 28:28
Marana Tha

Krzysztofon

Zanim włączą się prawdziwi specjaliści od kuchenniaków (  ;) ) powiem tylko że jest przepiękny  8D, kolory, faktury, linia - wszystko bardzo eleganckie.

Sulejknives

Widziałem go już na Instagramie - piękny.

"Na otworach i innych krawędziach bywają włoski". Mikko

https://www.facebook.com/Sulejknives/
Instagram: #sulejknives

rangy67

Wygląda świetnie... :slini:
Nie wiem jak spisywał by się w kuchni w rękach fachowca ale jak dla mnie(kuchennego amatora)na pewno by wystarczył... ;-) :D

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

KarKar

Ciekawe jak sie rekojesc w kuchi sprawdzi bo wyglada rewelacyjnie

kyniu

Super wygląd i wykonanie.

Opal

Fachowcem w kuchni nie jestem więc na temat jego kuchennej użyteczności się nie wypowiem. Jeśli chodzi o walory estetyczne natomiast to są na najwyższym poziomie. Taki kuchenniak z wysmarowaną rękojeścią od myśliwka. Piękne materiały i wykonanie. Świetne wypracowanie gardki. Linia klingi fantastyczna. Najciekawszy kuchenniak jakiego ostatnio widziałem.

pawelmomo

Piękne linie. Noży super poprawnych technicznie mamy miliony na świecie,  potrzeba rzeczy ładnych, ten jest piękny.

mitryl

Kurde, dzięki panowie miło mi jest niezmiernie :D

I rzekł do człowieka: Oto bojaźń Pańska, ona jest mądrością, a unikanie złego rozumem.Job. 28:28
Marana Tha

depravedsouls

Ładna linia,wykonanie też fajne.

Czasy inne - pomidorka nie tnie , oj a 500 stów dałem . Tam się żyło nożem i nikt nie biadolił . Orcanus

mnicha

Każdy ma swój odchył, i nie ma co o tym dyskutować.