0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nad tym się troszkę nasiedziałem ale jakoś wyszło! zrobiłem zdjęcia z procesu. Scrim jest na mamucie i ma 38 mm wielkości.(Obrazek został usunięty z cytatu.)
Nad tym się troszkę nasiedziałem ale jakoś wyszło! zrobiłem zdjęcia z procesu. Scrim jest na mamucie i ma 38 mm wielkości.(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)(Obrazek został usunięty z cytatu.)
@adiblue -toć to gil przecież...Pyrrhula pyrrhula @NKJ Stachu -Na początku miałem napisać coś w tym stylu ;"Łeeee, trupia czacha ci nie wyszła, to maskujesz to ptaszkiem", ale czuję, że po prostu nie wypada. Piękna robota, osiągnąłeś niesamowity poziom.
Tyle lat na forum, a widzę, że gdzieś tam wewnętrznie łudzisz się, że Twoja argumentacja (czy też dowolnie inna) w jakikolwiek sposób wpłynie na decyzję w sprawie
Nad tym się troszkę nasiedziałem ale jakoś wyszło! zrobiłem zdjęcia z procesu. Scrim jest na mamucie i ma 38 mm wielkości.