Reklama

"Brzydal" belt grinder.

Zaczęty przez marcins, 23-10-2005, 12:18:37

tlim

Głośny, brzydki, niepomalowany i wogóle najukochańszy bo zrobiony własnoręcznie nie licząc toczenia rolek, oto on, od dawna oczekiwany w moim warszatcie
"Brzydal"  :)   :)

A tu filmik z akcji.

G3d

Sweet widac moc :)
Jaki silnik tam masz ?

Metrotactics 2004
G3D - CUSTOM CNC GEAR na Facebooku

bagnet

Tlim, Ty to jesteś Pomysłowy Dobromir   :!    !amazed

A swoją drogą fajnie żeś robił to ostrze, może jakiś kurs na wideo dla innych byś przy okazji zrobił :)

<span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia 23.10.2005r.- 14:15 ]</span>

Bayonet Belts - taktyczne pasy Bagneta

KOD ZNIŻKOWY dla Forumowiczów "KnivesFun"

Przez moje ręce przeszło 158 fixedów, 132 foldery, 11 tooli, 19 siekierek. Moje opinie są subiektywne i oparte na doświadczeniu, a nie na wymyślaniu.

kangoo

No tak ,teraz to pilniczki są beeee.... :) .
PS- niezłe efekty dzwiękowe w tym filmiku .

tlim

Cytat: G3d

Sweet widac moc :)
Jaki silnik tam masz ?

Około 1kW, 1450obr/min

tlim

Cytat: bagnet

Tlim, Ty to jesteś Pomysłowy Dobromir   :!    !amazed

A swoją drogą fajnie żeś robił to ostrze, może jakiś kurs na wideo dla innych byś przy okazji zrobił :)

Kuzyn wpadl z kamerą więc nagrał, a do kursu to jeszcze trochę ;)

Seiken

Sliczny Brzydal , tylko dlaczego tak strasznie wyje ? Moj SP KMG byl cichutki jak myszka.
Swietna robota Tlim , i moze inspiracja dla mnie coby taka sprobowac zrobic , bo na wydanie po raz drugi 100 $ na KMG nie mam ochoty

tlim

Cytat: Seiken

Sliczny Brzydal , tylko dlaczego tak strasznie wyje ? Moj SP KMG byl cichutki jak myszka.
Swietna robota Tlim , i moze inspiracja dla mnie coby taka sprobowac zrobic , bo na wydanie po raz drugi 100 $ na KMG nie mam ochoty

Wyje niestety :( Muszę jeszcze nad nim popracować, pokryć gumą rolki, wytłumić parę rzeczy, zamocowań odpowiednio silnik i tak dalej. To pierwsze podejście i wiem że przy następnym zmienię kilka rzeczy.
Po 100$ kupie z 3 takie KMG ;)

mantukas

witam! kto robi na zamowienie Grindery taszmowe ? prosze o kontakt!!! [email protected]

mfoxm

jest od tego wątek kurda mać no i diamentowy szpadel się należy

junasz

Niemal 9 lat! To chyba będzie forumowy rekord. :winky:  Złoto czy platyna zbyt pospolite na tę łopatę!

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

piotrbati

kosiarz

Przecież to oczywiste, że człowiek zagramaniczny, szukał w szukajce pod hasłem grinder a nie szlifiera :) Troszkę wyrozumiałości ;p ;D

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)

Jamall

Ruski widać przeca - a jak wiadomo oni mają inny kalendarz ;)

J.