Reklama

czachy czachy czachy

Zaczęty przez Blacha, 14-04-2006, 01:25:49

Blacha

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

Szeryf

Ślicznie hehe
Też wiąże co rusz coś nowego.
Jedno nie daje mi jednak spokoju...
JAK PRZEWLEC PODWÓJNY PARACORD PRZEZ TE CZASZKI!!!!

Blacha jeśli możesz zdradź jak to zrobiłeś... a może ten mój paracord jakiś grubszy :dodge:

rybak

Moje oko tam widzi usuniety rdzen ;)

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

kali

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

MichaelD

Pytanie: gdzie dostane takie czachy ??

www.youtube.com/user/710HS

Proszę o nie wysyłanie wiadomości prywatnych z pytaniem "jaki nóż kuchenny wybrać". Nie jestem alfą i omegą, a inni koledzy z forum mają tak samo obszerną  wiedzę. Najlepiej utwórz nową wiadomość tak aby wszyscy mogli się wypowiedzieć w zadanym przez Ciebie pytaniu.

flybig69

Cytat: NavySeal w 14-04-2006, 20:51:35

Pytanie: gdzie dostane takie czachy ??

gpw lub adiblue ...

A tak przy okazji Blacha do fotek spodnie zdejmować to tylko Ty potrafisz :)

simon

flybig69- Nie tylko Blacha... Jumbo nie gorszy ;)

a czachy fajne ;)

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

Blacha

paracord bez rdzenia stopiony na końcach i końce po stopieniu jak są leko ciepłe jeszcze to w paluchach formujesz takie "stożki" i przepychasz rozgiętym spinaczem, najpierjeden kawałek potem drugi wciskaszi rten pierwszy przewleczony ciągniesz - koniec drugiego sam powinien wyleźć

czachy od adiblue
niestety nie mam 2 kolorów paracordu wiec paracord zielony + jakaś linka z żeglarskiego też z wyciągniętym rdzeniem

ps. jak ktośchce plecionke to w parenaście minut za browara bezalkoholowego moge zrobić, conajmniej 4 rodzaje ;)
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

Szeryf

Dzięki!
Faktycznie bez rdzenia to zupełnie inna robota  8D
Oto efekt:

wojtas13

Gdyby nie druga fotka w tym temacie wywaliłbym go do ogólnyego.

Pierwsza bardzo słąba, ale druga się broni.

Crusader Forge/Trident Knives addict.

Seeker.

www.acousticblades.pl

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001627722838

Blacha

wiesz wojtas sam sie mocno zdziwiłęm bo robiłęm fotki i wychodziło normalne a na kompie wyszło że część z nich ma takie ziarno straszne
w pewnym momencie aparat sobie coś "poprzestawiał" i tak wyszło

co ciekawe zdjęcie robione z podpórki przy wyjątkowym w tym dniu świetle więc wedle prawideł powinny wyjść najlepsze i najostrzejsze z całej serii

cóż ale tak to jest na cyfrach sprzed paru lat.

hEx

Witam.
Spytam jako totalny laik. Czy można nabyć taką plecionke, tak żeby zobaczyc z autopsji jak to wyglada i ew. kombinować samemu ?

"Chwała za niepodległość, zmarłym! "

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje- tych, którzy wstają rano i myślą "Dzień dobry, Boże", i tych, którzy myślą "Dobry Boże, dzień".

flybig69

hEx

"Chwała za niepodległość, zmarłym! "

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje- tych, którzy wstają rano i myślą "Dzień dobry, Boże", i tych, którzy myślą "Dobry Boże, dzień".