Witam wszystkich!
Jak już może zauważyliście zniknął baner Militaria ze strony Knives.pl, nie ma też już banerów ani info o forum w serwisach Militaria.pl.
Szczegóły w dość popularnym topiku:
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,44693.105.html , nie ma sensu się powtarzać.
Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że choć kierownictwo Knives.pl chciało uniknąć „wmanewrowania serwisu w brudne rozgrywki międzyfirmowe”, to niestety jest to już fakt dokonany, bo będąc zmuszonym do podjęcia decyzji w takim a nie innym kontekście, siłą rzeczy opowiedziało się po jednej ze stron. Nie było to intencją WAR’a, Tloluwina, ani tym bardziej moją, cóż, wyszło jak wyszło.
Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim osobom, które wykazały się w tej sprawie życzliwością i zrozumieniem a przynajmniej dystansem i zdrowym rozsądkiem.
DZIĘKI!

I jakkolwiek oficjalna współpraca między serwisem Knives.pl a Militaria.pl została przerwana, moja deklaracja jako przedstawiciela firmy jest wciąż aktualna – wiecie gdzie mnie szukać, zawszę odpowiem zarówno na sugestie, propozycje jak i sprawy problemowe.
Nie, nie rezygnuję z uczestnictwa w forum, nie mam zamiaru się obrażać

, ani tym bardziej chować głowy w piasek.
Mam też nadzieję, że z czasem nasze relacje się wyprostują i wrócimy do tematu współpracy.
Pozdrawiam