Autor Wątek: na łosie i łososie  (Przeczytany 1577 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rak

  • Opinii: (39)
  • Mieszkaniec knives.pl
  • *****
  • Wiadomości: 1260
na łosie i łososie
« dnia: 12-10-2006, 11:39:04 »
w skandynawji sezon na łosie trwa ,a i rybke się wypatroszy-moja propozycja na te zadania
http://img209.imageshack.us/my.php?image=obraz163dr9.jpg
http://img208.imageshack.us/my.php?image=obraz168du6.jpg
wzorem do wykonania był noż norweski moja wersja jest mniejsza i inne materjały

fileciak sprawdzony w pracy i posiada jedną ważną zalete nie tonie w wodzie ,zachowuje się jak spławik
http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc0326fg8.jpg
http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc0316cy4.jpg
http://img213.imageshack.us/my.php?image=dsc0319sp3,jpg

 

Offline koteks

  • Opinii: (6)
  • Użytkownik knives.pl
  • ****
  • Wiadomości: 573
  • Płeć: Mężczyzna
  • dzikus, majsterpopsuj, dziwak
Odp: na łosie i łososie
« Odpowiedź #1 dnia: 12-10-2006, 12:57:57 »
Witam rak'u
Bardzo ładnie dwa pierwsze nożyki. Strasznie mi się podobają, takie "płetwiaste" ostrza. Możesz strzelić jakieś fotki w łapie? Tak żeby jakiś odnośnik wymiarowy mieć. No i jakieś detale na temat ww nożyków - jak dla mnie, bomba te ostrza.
Co do "spławika" się nie wypowiadam, bo średnio mi sie takie nożyki podobają.

Pozdr.
K.
Czekam na więcej fotek

Offline wysz

  • włóczykij
  • Opinii: (9)
  • Mieszkaniec knives.pl
  • *****
  • Wiadomości: 2235
  • Płeć: Mężczyzna
  • zielony zmrol
    • Pieczenie w Dupie
Odp: na łosie i łososie
« Odpowiedź #2 dnia: 12-10-2006, 13:05:53 »
Świetne są! Zwłaszcza fileciak. :)
Jakie materiały, stal, hartowanie, wielkość itd. ?

Offline Eugene

  • Opinii: (0)
  • Użytkownik knives.pl
  • ****
  • Wiadomości: 819
  • Użytkownik #500
Odp: na łosie i łososie
« Odpowiedź #3 dnia: 12-10-2006, 13:14:49 »
Rewelacja!
Sukcesów,
Gienek.

Offline ukaszju

  • Opinii: (2)
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 43
Odp: na łosie i łososie
« Odpowiedź #4 dnia: 15-10-2006, 22:38:30 »
Fileciak piękny. Klimat miodny. To jest to co lubię. Ostrze jednego pierwszych przypomina mi blanka z Mory (KJ Eriksson).