Pierwszego baliosonga tez kupilem gdzies w tym samym czasie - ciezki, czarny, ostrze z ch... materialu, zbity mlotkiem, mam go do dzis.
Na naszym bazarku nie widzialem, zeby ktos sprzedawal Protech Fly (w innych miejscach nie szukalem), ale przyznam, ze przez pare lat nie zagladalem na forum, mialem dosc gownorozmow, arogancji niektorych ludzi, a i przestalem sie interesowac nozami (bo mialem juz dziesiatki w swoich rekach) i powoli zaczynam zalowac, ze znowu tu zagladam, zwlaszcza na "strony" nienozowe.
Chcialbym tez "obmacac" jakiegos opartego o lozyska. Byl kiedys na bazarku podobno swietny polskiego baliosngoroba, ale przegapilem. A te modele, ktore sa aktualnie w jego sprzedazy nie podobaja mi sie. Tak jak nie podoba mi sie motyl Microtecha (tzn. jest u mnie na jakiejs 6 pozycji).
Pozdrawiam
K_P
PS. Mialem malego motylka BM - mial byc EDC. Ale mial wku... sklonosc do otwierania sie w kieszeni (ze wzgledu na "sprezynujacy" zameczek) i klipsa sklonnego do nie trzymania noza. BM 51 jest pozbawiony tych wad?