Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Microtech znowu zostawia konkurencje daleko w tyle...

Zaczęty przez zla_karma, 07-12-2006, 19:17:15

zla_karma

qkiel

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.

zla_karma

pecado

rotfl 8D

Ale jaka wartość kolekcjonerska jak sprzedajesz w parze!

Halo II o numerze 01235 - jeden z dwóch na świecie z takim numerem. Unikat, oszalałem, $1000 :P

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

kangoo

Oni dbają o klienta ,jak Ci się jeden zepsuje dostaniesz nowy identyczny ;) . Ciekawe ile ich narypali ?

demon

Prezent dla Prezydenta i Premiera :?

8D

edit: bo to pewnie poniedziałek był akurat ...

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

pecado

pozdrawiam
pecado

Mnichal

Hm... Nie znam się zbyt dobrze na nożach a tym bardziej na Microtechach... Konta zakładać też mi się nie chce na tamtym forum :P Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi ? Prosze :]

Vercengetoryx

Mnichal

Aha.... A co to za część na której ten numer jest?
Ogólnie to niezły przekręt. Bo chyba nie pomyłka ;P

Vercengetoryx

To taki dzyndzel co się go wyciąga z tyłu rękojeści i napina sprężynę. Wtopa...myślę, że MT po prostu doi klientów ino furczy  :special:

peterskin

Ło to, że superanckie Microtechy są tak niepowtarzalne, że tłuką po kilka o tym samym numerze seryjnym
Kupując 1 ze 100 faktycznie kupujesz któryś z 1000000000000 ;)

kangoo

pecado

Mnichał, nie twórzmy teorii spiskowych z byle czego.
Pomyłka, ot co, każdej firmie mogła się zdarzyć (i kto wie czy się nie zdarzyła).
Trzeba jednak trafu, że właściciele tych dwóch się znaleźli (lub te dwa trafiły do jednego człowieka). :)

pozdrawiam
pecado

graf

Nie rozumiem w czym problem - klient poprosił o dwa takie same noże i tak też dostał
Po jednym do każdej ręki :)

Najlepsze polskie noże do rzucania
http://grafknives.pl
Polub na FB
https://facebook.com/grafknives

Seiken

Pomylka ,no nie wiem. Ilosc "przekretow" jaka ostatni wychodzi na wierzch z udzialem M-techa jest chyba zbyt duza bym w to uwierzyl.
Service - fuck off , akcja dealer dla kazdego ,"Custom" logo , pastisz super kredyt karty , przekret ze special edition dla TadGear , teraz nastepny rodzynek.
Moga to reklamowac jako unique multiple serialized custom.

zagajnik

Panowie, czy by aby nie przesadzacie? Pomyłka, może zdarzyć się wszędzie. Obrabiarki CMC też programuja i obsługuja tylko ludzie. Póki co to nie słyszałem jeszcze o obsłudze CMC przez A.I.  A może to po prostu podróba?
PZDR    Jacek

PZDR    Jacek

kali

CNC
nie oglądają noży po zrobieniu? kontrola jakości, tabele z numerami seryjnymi noży... to po co je numerują?

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

kangoo

Cytat: kaligula w 07-12-2006, 22:03:39

CNC
nie oglądają noży po zrobieniu? kontrola jakości, tabele z numerami seryjnymi noży... to po co je numerują?

Dla kasy ...? Nieeee. Dla porządku :)

thorneb

A jakbyś wytłumaczył  wtopę z nożami dla TAD ? Tutaj mamy już świadome działanie raczej ...

Cytat: zagajnik w 07-12-2006, 21:58:02

Panowie, czy by aby nie przesadzacie? Pomyłka, może zdarzyć się wszędzie. Obrabiarki CMC też programuja i obsługuja tylko ludzie. Póki co to nie słyszałem jeszcze o obsłudze CMC przez A.I.  A może to po prostu podróba?
PZDR    Jacek