Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Razor

Zaczęty przez Misza, 08-05-2008, 01:22:43

NAZIR

Zajebiaszczy!!! Od razu przypominają mi się kondorowe buty.  :D

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

gromand0s

Proszę powiedz że rękojeśc jest jadalna  :slini:

CytatThat guy does not want to cease fire. Get some!

soballa

Hihi, Pecu, brzydzę się przmocą, elektroniczną też ;P Tyle się naczekałem, że teraz z chęcią poobmacuję nożyk. Ale obiecuję się sprężać i zaraz puszczać go dalej! ;P

Koledzy skolejkowani niech ćwiczą cierpliwość i pamiętają: im czekanie dłuższe tym rozkosz większa! ;P ;P

Hartowanie niemal wszystkiego, do 65 cm maks, do 20cm w pionie, "nierdzewki" w folii, marketingowe wymrażanie do -80 ;), selektywne hartowanie też- zapraszam ;)

Dexameth

" im czekanie dłuższe "- czyżeś ty ocipiał ? ;P Podczas długiego czekania człek traci ochotę na rozkosz

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

Bad Angelus

3,2 mm D2.. Znam to skąś.
Bardzo fajny słodki nożyk.. mam nadzieję że kiedyś na własne ręcę poczuje co  zrobiłeś z tego płaskowniczka.
A najlepiej zamień się ze mną na kolejny płaskowniczek.. zrobisz sobie z niego nowy nóż.
Hehehe
Pozdrawiam i pochwalam zmianę stylu.. metrotaktyczny wpływ na twoją radosną twórczość jest godny pogłaskania.
-B.A.

... warto rozmawiać...