Ja ze swojej strony mogę powiedziec że zniknąłem w natłoku "skandynawków" ale Grzesiek 3,14 i Tlim mieli coś zupełnie innego więc "wywołany do tablicy" poczułem sie tylko w kwestii zdjęć i moich przemyśleń . Co do loga Kniwes.pl miałem swoje zrobione przez Pokima na Brno ale po wystawie w Gembloux juz nie bardzo sie nadawało do postawienia , druga sprawa było na nim tylko moje nazwisko i uważałem że nie do końca w porządku było by do stolika Karuda Tlima i Grześka żebym postawił tylko jako ja ze swoim nazwiskiem . Był taki temat poruszany ...
przez
Pele76
Moderator
"Odp: Gembloux 2007
« Odpowiedz #23 : 14-11-2007, 11:52:50 »
"Tak Pecado, Ty się wstydź!!! Bo tacy ludzie wyjeżdżający za grabanicę powinni mieć nie tyle plakietkę to ładne proporczyki z logo i nazwą knives.pl (i to moja propozycja do gadżetów jest) wyposażeni!
Jako że Panowie nas reprezentują w świecie, powinniśmy ich jakoś ładnie wyposażyć w sprzęty nas reklamujące
Nie można by druknąć jakichś ładnych folderów naszych twórców? Powiedzmy po dwa wybrane przez każdego z nich noże, podać nazwy nożyków, strony WWW twórcy i inne takie. Poźniej to na stoliku położyć za free lub za kilka jurków pchać... Tak mi się nasunęło... "
i co ja moge dalej .....
cytując Aambelda
Odp: Gembloux 2007
« Odpowiedz #21 : 14-11-2007, 11:03:21 »
"Plakietki knives.pl osobiście nie zauważyłem. W sumie mieliśmy 3 stanowiska: 1 Janusza, 1 karuda i 1 moje .. eklektyczne więc w zasadzie wyłącznie Janusz sygnował się knives.pl, co uważam raczej wstydu Forum nie przyniosło - jełsi ktoś uwaza inaczej, uprzejmie prosze o przedłożenie racjonalnych argumentów."
po Bratysławie mam zaproszenie na Budapeszt na wrzesień z chęcią postawie u siebie "KNIVES.PL" obok "NPO" jak uda sie sprawa rejestracji