Reklama

Witamy Nowych - przedstaw się i napisz gdzie mieszkasz!

Zaczęty przez peterskin, 28-09-2005, 17:33:55

buldi

Witam wszystkich.
Forum odwiedzam juz od pewnego czasu,ale zarejestrowalem sie dopiero dzisiaj.To miejsce, to naprawde prawdziwa skarbnica wiedzy.Dzieki temu, co sie tu dowiedzalem,przeczytalem,moja wiedza na temat "nozy" oraz materjalow z ktorych sa zbudowane znacznie sie wzbogacila.Dowiedzialem sie tutaj rowniez gdzie kupic i nie przeplacic.Na poczatek mam zamiar sprawic sobie mod.CRKT M21-02 lub Spyderco Tenacious.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam Wszystkich.Marek.
(ps.sorry za pisownie-obcojezyczna klawiatora)

gurks

Serwus wszystkim :)

Szabas

Dobry wieczór i Witajcie. :)

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

YankesS

a ja zastanawiam sie nad ka-bar 1250 a 1217 :|

camelot

Witam wszystkich forumowiczów
Postanowiłem zalogować się na tym forum, ponieważ jestem całkowitym laikiem jeśli chodzi o noże, niestety, a może stety coś mnie do nich ciągnie, jestem po długiej lekturze i troszeczke rozjaśniło mi się w głowie. Dokonałem zakupu którego na razie nie będę zdradzał ,ale jego skutki grożą rozwodem a co najmniej cichymi dniami.Coś więcej napisze kiedy to coś do mnie przyjedzie i chociaż organoleptycznie będę mógł się ustosunkować do ww zakupu, jeszcze raz wszystkich pozdrawiam

yetisize

Sprzedam:

Noże
Mac Mini

camelot

Jak napisze to będzie wiadomo co kupiłem, z tego co czytam to chyba dużo. We wtorek puszcze farbę.

camelot

Jak obiecałem, to Green Beret 5,5. Chyba przesada jak na początek , tym bardziej ,że nie jestem majętny.
Cóż mogę powiedzieć jako laik , ostry, piękny i wygląda jakby można nim przeciąć księżyc na pół )).  Pytanie czy jest wart zakłócenia  spokoju domowego ogniska i wyrozumiałości mojej żony. Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi co do sposobu mocowania go jak, gdzie ale przede wszystkim do czego.
pozdrawiam

LordnimSSil

Strzałka wszystkim!(może raczej rzutka :D)
Na to forum zglądam od jakiegoś czasu ale dziś się zarejestrowałem i jest mi z tym dobrze ;P
Zgłębiam tajniki produkcji noży,a to forum oferuje takową wiedze :dodge:
Pozdrawiam:)

Są takie miejsca gdzie gdy nadchodzi zmierzch,
Na polowanie rusza krwawych chłopców tłum,
Tam ostrze noża nigdy nie chłodzi się,
Tam słońce nigdy nie wygląda zza chmur !

kullervo

Dziadek Kullervo melduje się (z pewnym opóźnieniem) i pozdrawia brać. Lubi wiekowe skandynawy (włączając w to fińskie, a jakże), oraz rosyjskie i amerykańskie. Znaki szczególne - stare podróby, kopie i naśladownictwo. Pozdrowienia, K

tregarth

Witam wszystkich nożomaniaków :)
Dłubię własnie mój pierwszy w życiu nóż (pochwalę się jak coś z tego wyjdzie),

Ogarek

Dzieńdobry, cześć i Ogar.

Na tą chwile nie mogę się niczym chwalić ale dzięki temu foru jak i ludzi tu zaglądających przybliże się do kupna czegoś porządnego.

gdi

Cześć Nowi  :)
Witamy i miłej zabawy życzymy :)

Sulima

Witam Wszystkich :D

Knives.pl przeglądam od dłuższego czasu,ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować na forum.Mam nadzieję,że zaowocuje ona znacznym poszerzeniem mojej wiedzy na tematy nożowe :grin:

Pozdrawiam:

Sulima

rambo

picie to jest życie, a nie zabawa, bo zabawa to kurwy i strawa!

sapphiro

Witam wszystkich użytkowników forum. Czytam to forum od kilku lat jednak nigdy się nie uzewnętrzniałem w formie pisanej  ;) Jako że nożoholizm mam nieuleczalny i trochę doświadczenia oraz parę sztuk szpikulców :D mi się już uzbierało, to czasem jakąś opinię skrobnę. Czołem.

How many bears could Bear Grylls grill if Bear Grylls could grill bears?

Wojcek 66

Witam wszystkich forumowiczów od wczoraj jestem tu zarejestrowany i z wielkim zapałem śledzę to forum
Od kilku lat zajmuje się bronią białą od czasów wikingów po rycerzy, wykonuje głównie miecze i w mniejszych ilościach wszystkie krótkie ostrza na czas średniowiecza. Jestem przekonany , że dzięki waszej pomocy moja wiedza o współczesnym wyrobie krótkich ostrzy z pewnością się powiększy :D
Pozdrawiam wszystkich :)
Wojcek ze Szczecina

Mikouak

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Knives.pl odwiedzam raz na jakiś czas już od paru lat, ale ostatnio jestem na forum po kilka razy dziennie, więc chyba wypadałoby się w końcu odezwać ;P
Odkąd pamiętam kręciły mnie scyzoryki, koziki i wszelkie inne ostrza, ale raczej z perspektywy makgajwersko-kolekcjonersko-rzemieślniczej niż taktyczno-kilerskiej.
Zawodowo nie mam prawie żadnej styczności z nożami, chyba że w kontekście zdejmowania izolacji z kabli sieciowych, czy rozpakowywania sprzętu komputerowego, za to ostatnio staram się spędzać w mojej wegekuchni coraz więcej czasu. Tym razem to właśnie noże kuchenne przyciągnęły mnie do lektury Waszego forum. Czytam, uczę się, planuję... a teraz pozwólcie, że włączę się do dyskusji.  :D

Pozdrawiam wszystkich
Mikołaj vel Mikouak

things are getting worse
please send more chocolate

forester

Pozdrawiam, Kamil.

Sprężyna

Cześć. Jako zarażony kultem ostrych narzędzi, nie wystarcza już tylko bierne przyglądanie się dysputom. Nadszedł czas rejestracji  8D
Pozdrawiam z Poznania.

Wiecznie głodny, kąsający szczurek ;-)