Reklama

Yahoo regrind

Zaczęty przez leszczy, 14-04-2010, 17:11:37

leszczy

Jasiu pobawił się w Kreina i przeszlifował mi Kershawa Chilla na pełny wklęsły i prawie na zero... Teraz to jest prawdziwa żyleta

Ypoznan

To niebezpieczne mieć taki ostry nóż, można się pokaleczyć.
A satynkę tak byś na nim położył by było ładnie. :)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

elrond33

Weź się postaraj lepiej z tymi zdjęciami, bo wygląda jakby był strasznie ch..wy, a przecież bardzo ładnie się na żywo prezentuje. Tylko bym jeszcze pozbył się na Twoim miejscu resztek logo Kershawa, bo tak jakoś nie bardzo.

Mr Mruk - chusteczki EDC (póki co) i nie tylko (niebawem).

ordo

Od razu zyskał, ale fotki nie teges.

Reality has a well known liberal bias

rotpin

Miałem Dejavoo po regrindzie Jasia to mogę sobie wyobrazić jak teraz tnie. A swoją drogą skrobnął byś parę słów o nim. Nikt z tego co kojarzę Chillem się nie chwalił.

slawol

No kto jak kto ale Ty mógłbyś się postarać, zlikwidować te rysy i wyładnić głownię  ;P

Yasiu to umi..... :)

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

Ostap

Ja tez takiego chcem! Piekny 8D

PrzemoBK

Fajny, można by go dopieścić  :D

kezsel

Szlif może i super ale wykończenie do d..... wygląda jak w trakcie szlifowania ;>

apss

Cytat: kezsel w 14-04-2010, 21:56:09

Szlif może i super ale wykończenie do d..... wygląda jak w trakcie szlifowania ;>

leee tam, niektore Microtechy tak fabrycznie maja  :rotfl:

co nie zmienia faktu, ze mozna bylo deczko lepiej to wykonczyc, zrobic nie tylko "do pracy" ale  i dla oczu ;)

daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

cubix

Stawiam że to wina zdjęć, bo Yahoo by raczej nie zostawił rys po 60tce ;) Tak czy siak wygląda zajebiście :)

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!