Reklama

Ares kiedys, Ares dzis

Zaczęty przez Guldan, 12-11-2013, 11:20:06

Guldan

Ares kiedys, Ares dzis (+ jego najswiezszy kolega o podobnym szlifie dla porownania).
srogo ten noz juz po uszach dostal ale sprawuje sie dzielnie, po prostu go uzywam i nie oszczedzam. w sumie nie zdawalem sobie sprawy ze az tak sie zuzyl :winky:
patrzac na daty zdjec, przerobka zostala dokonana w czerwcu 2007 roku!
musze sobie kupic jakis lepszy aprat :>

shaft

sto lat guldan;)

nosisz go everyday?
METROTACTICS 2004 Crew
Warszawski Polswiatek Nozowniczy

Guldan

zasadniczo tak, chociaz jak latam na bliski wschod to go nie biore w obawie ze jakis palant mi go zawinie na lotnisku (a byloby mi szkoda). wtedy z reguly targam ze soba leathermana wave'a, ktoremu notabene musze dorobic klinge z nightmarem bo ta oryginalna z plainem jest turbo chujowa.

porcelanowy

Powitoł
Pamiętacie? Pamiętamy! ;)
Nie wiem czy po przeróbce, ale teraz mi się podoba :)
Powrót do stali planujesz dłuższy? Bo brakowało trochę takich skurwieli... noży skurwieli :D

Mikko

Się całkiem zużyje, to se zrobisz nową klingę. W tym urok bycia nożorobem.

Jeszcze lepiej - zrób Aresa nightmare z triadlockiem.  ;-P

Guldan

porcelanowy: tak, planuje i mam szczera wielka chec sie w tym planie utrzymac. poki co napedza mnie pozytywny odbior, mam sporo fajnych pomyslow do realizacji w dobrym, oblakanym stylu.

Mikko: otoz to :) nie ma to jak noz, ktory zyje a nie lezy na polce.

kooniu

czekam z niecierpliwoscią  Guldan na nowe projekty w dobrym starym obłąkanym stylu - powiem szczerze że zalew sterylnych, wymuskanych pieknie dopracowanych nozy powoduje ze nie mam ani ochoty ani nawet czego komentować ... może stary i dziwny jestem ale brakuje mi dawnego freestailu ;)

" border="0

robię drogo ale za to bardzo chujowo ;)
Cytat: bataki
.... Nie ma noży idealnych bo gdyby były to ktoś by już je robił. I tyle. ...

melonmelon

ares aresem
cze guldan
może by tak odwiesić twój dział
skoro combekujsz to może koniec z archiwaliami?

pozdro

Nie ma mnie, w Łodzi siedzę.
Zapraszam na blog o obróbce cieplnej http://blog.melontools.com/obrobka_cieplna/

kluczyki robię, gitarki, mogę skrzypce

DORADZTWO W ZAGADNIENIACH OBRÓBKI CIEPLNEJ STALI I NIE TYLKO

Guldan

wybacz kooniu wytyk, ale od kiedy siegam pamieciam (czyli jakos 2004 roku) to zawsze byles i stary i dziwny.

melon a mi to wsio ryba czy przy tym moim dziale bedzie napisane ze archiwum czy nie bedzie.

Jumbo

Nieźle go styrałeś.

Kurde, co by nie spojrzeć, zawsze był to dla mnie najfajniejszy Ares jakiego widziałem. I chuj!

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

rębosz

Witam!
Jestem miłośnikiem twojego niepowtarzalnego stylu i cieszę się że znów będę mógł nacieszyć oko twoimi postapokaliptycznymi projektami  :)
Pozdrawiam !

Cywilizacja to nieskończone stwarzanie potrzeb , których nam nie potrzeba .
----------------------------------------------------------------------
Bycie coraz starszym ma swoje zalety. Nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka .

SMF spam blocked by CleanTalk