Reklama

wizualizacja nozy

Zaczęty przez Guldan, 02-02-2008, 15:42:47

Guldan

kiedys dostalem na gwiazdke tablet, niestety z komputerem pc dzialal tak ze odlozylem go na szafe. teraz mam maca i pomyslalem ze moglbym na sprobe podlaczyc i zobaczyc moze bedzie dzialac lepiej. nie mam zielonego pojecia na czym to polega, ale to cholerstwo faktycznie lepiej dziala na macu niz na pc :?

w kazdym razie zrobilem (na fristajlu) moja pierwsza probe w rysowaniu (nigdy nie rysowalem w ten sposob na komputerze):

dodatkowo potraktowalem to jednym efektem zeby wyostrzyc. rewelacja to to nie jest, ale zamierzam wiecej uczyc sie rysowac na tablecie.

Pitt

Uuu... fajne. Wpierw myślałem, że to fotka potraktowane z dużą fantazją fotoshopem. Masz talent.
Guldan, spróbowałbyś zwizualizować mój projekt:
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,63824.0.html z tego wątku?
Myślałem o pękatej, drewnianej rękojeści z jednym pinem i dziurą na drugim końcu...

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Erious

Hmm, a jaki tablet? Z moim Wacomem nie ma najmniejszych problemów przy współpracy z pecetem, oczywiście po instalacji sterowników. Właściwie to nie powinno być żadnej różnicy, oczywiście pod warunkiem że nie ma jakieś ogromnej różnicy sprzetowej.
A rysunek całkiem ok, pobaw sie trochę ustawieniami pędzli, to często dużo zmienia.

...and yet, somehow, life goes on.

Guldan

pentagram, na tej takiej naklejce jakby znamionowej ma oznaczenie modelu: T-12000U. taki duzy jest (podobno mniejsze sa lepsze, ale tata chcial dobrze to nie mam co narzekac).

na pececie zainstalowalem sterowniki z zalaczonej plyty, ale podczas uzywania nie dalo sie poprowadzic prostej linii. slad ktory zostawial pedzel byl taki zaburzony, miala odchylenia w kazda strone i za kij nie chciala byc prosta (trudno mi to wytlumaczyc). jak podlaczylem do maca to urzadzenie dzialalo bez zadnej laski, nic nie musialem instalowac, a linie sa proste tak jak powinny byc.

rotos

Będzie ciekawy nożyk, kolorystyka super.

Guldan

ten projekcik to byla tylko wprawka, niemyslalem zeby kiedykolwiek go robic. moze kieeedys.

rotos: twojego gamera sproboje ci zwizualizowac, ale to za jakis czas.

rotos

Guldan

nie moglem sie powstrzymac. rysunek z jakiegos starego zeszytu posluzyl za baze ale troche pozmienialem.

rotos

Pewnie będziesz miał jeden problem, materiał na okładziny w takich kolorach.

melonmelon

a mydełko fa od kimera??

pozdro

Nie ma mnie, w Łodzi siedzę.
Zapraszam na blog o obróbce cieplnej http://blog.melontools.com/obrobka_cieplna/

kluczyki robię, gitarki, mogę skrzypce

DORADZTWO W ZAGADNIENIACH OBRÓBKI CIEPLNEJ STALI I NIE TYLKO

Guldan

micarty wszelakie, zyrafe tez w taki kolor widzialem ze barwia, drewna stabilizowane, g10 i inne.

SMF spam blocked by CleanTalk