Reklama

informacja

Zaczęty przez Guldan, 17-06-2008, 20:49:57

Guldan

musze was poinformowac o przykrej rzeczy niestety, jaka bedzie znaczne ograniczenie mojego zaangazowania w knifemaking. nie przyjmuje juz zadnych zlecen i nie planuje przyjmowac do odwolania. koncze juz tylko te ktore mam zaczete. oczywiscie zabawy nie rzucam z tej prostej przyczyny ze bardzo ja lubie, bede wykonywal sporadycznie noze wlasnego projektu, mozliwe ze bede je sprzedawal lub rozdawal po znajomych.

przyczyna tej decyzji jest prosta: koncza sie radosne czasy wsparcia sponsorow, koncza sie finanse a knifemaking pochlania zbyt duze ilosci pieniedzy w stosunku do tego ile sie zwraca. nie dysponuje rowniez taka iloscia pieniedzy zeby przywalic mocno z kopyta - moze kiedys dojdzie do takiej inwestycji i moze sie to oplaci. aspiracje i marzenia na full time i swiatowa slawe musze niestety porzucic i zaczac myslec o czyms bardziej prozaicznym :(

Pitt

Znaczy... robotę jakąś zaczynasz?

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Guldan

jak znajde to zaczne. jutro jade obadac jedna miejscowke, moze cos z tego wyjdzie.

obol

''sponsorzy'' ? no w wieku 20kilku lat chojnosc ''sponsorow'' niestety przygasa ;P

a jesli chodzi o prace to pisz do Stridera i slij foty swoich nightmarow. Guldek uszy do gory - praca to nic strasznego, co najwyzej 8h przerwy dziennie w wiecznych wakacjach ;P

oto ja, czyli brzydki, zły i szczery...

http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,57901.msg149059.html#msg149059 - moj skladzik
34 PCK od 20 naszych Makerow :D

mgr_scout

ja tam lubie przychodzić do pracy... tylko te 8 h czekania na wyjście ;P

Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia
KNAKiŁ
KKK - Kelly Kettle Klan
CZUJ-DYM!
Jak mawia trener Piechniczek ,,Skończyła się szatnia – zaczęła się trawa."

Guldan

przygasla juz rok temu, teraz nastapilo radykalne i niespodziewane wygasniecie. zobaczymy jak dam rade.

obol

zawsze mozesz do UK lub IRL wyjechac ;P

http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,57901.msg149059.html#msg149059 - moj skladzik

Guldan

nieeeeeeeeeeeeeeeeee

mgr_scout

Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia
KNAKiŁ
KKK - Kelly Kettle Klan
CZUJ-DYM!
Jak mawia trener Piechniczek ,,Skończyła się szatnia – zaczęła się trawa."

wojtekn

a gdzie sie podziali ci polcy knifemakerzy co to dyktuja ceny z kosmosu niczym nie uzasadnione? ;P

NIE ROBIE NOZY NA ZAMÓWIENIE
koń roboczy nie musi być uwalony gównem po samą grzywę, żeby był roboczy[pecado]
Cytat: Dagorn w 10-05-2006, 08:55:16
Nie każdy chce żeby jego wiedza (i niektóre kruczki podnoszące jakość i estetykę) wyszła, że tak napiszę - na jaw!

Krug

Cytat: ciulkwens w 17-06-2008, 23:10:43

a gdzie sie podziali ci polcy knifemakerzy co to dyktuja ceny z kosmosu niczym nie uzasadnione? ;P

wyyyyyyjechali naaaaaa waaaaaaaaaaakacje!!!!
Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

Guldan

jak wyprzedam kolekcje to na wakacje starczy, a moze i nawet cos zostanie na po wakacjach ;)

nie wiem gdzie sie podziali ci knifemakerzy ale niech mi powiedza gdzie sa to tez tam pojde ;)

obol

a ilu jest

Cytat: ciulkwens w 17-06-2008, 23:10:43

moze ich do wojska na wakacje wzieli ? ;P

a poza tym to ilu jest makerow co sie uwaza za fulltime makerow, a ilu co sie uwaza tylko za hobbistow ;P Podpowiem, ze ci drudzy, czy im sie to podoba czy nie to z samych nozy sie nie utrzymaja ;P Trza sobie odpowiednio wczesniej z pewnych rzeczy zdac sprawe to mniej glowa boli od zderzenia z rzeczywistoscia ;P

Lubek

Ech.... co za czasy nasz lekkoduch (:* Jacuś) dorośleje...Szkoda. Mam nadzieję, że znajdziesz lekką i zajebiście dobrze płatną robotę. Trzymam kciuki.

"Organizm żywy zwany człowiekiem do funkcjonowania potrzebuje węglowodorów" -Lubek

"I just want something i can never have"  -Trent Reznor

Organizator dwóch najbardziej żenujących zlotów w historii Knives.

KKK - Kelly Kettle Klan

pecado

Nie lamentuj dzidek. Popracujesz, odłożysz trochę kasy na sprzęt, będziesz miał środki na materiały (i możliwość ćwiczenia na nich), a z czasem dojdziesz do punktu, w którym będziesz mógł pryncypałowi wręczyć pożegnalny nóż - na pamiątkę ;)
Trzymam kciuki i mocno wierzę, że Ci się uda :)

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

killrathi

Cytat: pecado w 18-06-2008, 08:50:03

w którym będziesz mógł pryncypałowi wręczyć pożegnalny nóż - na pamiątkę ;)

ale do ręki a nie w plecy :D

a praca to nie taka straszna sprawa...
powodzenia życzę

RNL

Dobry chwyt marketingowy  ;> Kto ma ostatniego Guldana?

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

pecado

Cytat: RNL w 18-06-2008, 09:01:40

Dobry chwyt marketingowy  ;> Kto ma ostatniego Guldana?

Jeszcze nikt - ma jakieś do wykończenia ;)

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

Lubek

Ostatniego Guldana (w sensie ostatniego przez niego zrobionego noża) to chyba nikt mieć nie będzie. Nikt mnie nie przekona, że Jacuś sobie może całkowicie nożoróbstwo odpuścić.

"Organizm żywy zwany człowiekiem do funkcjonowania potrzebuje węglowodorów" -Lubek

"I just want something i can never have"  -Trent Reznor

Organizator dwóch najbardziej żenujących zlotów w historii Knives.

KKK - Kelly Kettle Klan

u99

Guldan wyślij CV do Kopromeda http://www.kopromed.com.pl/powst.html  Do Nowego Tomyśla nie masz aż tak daleko, poza tym możesz projektować w domu  :idea:. Trochę Twoich szalonych pomysłów dobrze by im zrobiło...  :P

SMF spam blocked by CleanTalk