Reklama

Maluch ?

Zaczęty przez Traper, 19-10-2006, 19:25:38

Traper

Przedstawiam: dlugosc ca. 240mm, dl ostrza 120mm, szer. 18mm, gr. 1,8mm, szlif wklesły, mat. 6h14m, skóra, brąz, róg

Pozdrawiam Waldek

Krug

Dobry sposób na wykorzystanie odrostków. Nożysko cacy jak dla mnie bo lubie oprawy z rogu...

A ten piękny album się zowie jak ?

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

Traper

Krug ten album to: KNIVES 90, 10th annual edytion,  autorstwa Kena Warnera. Pozdrawiam.

Pozdrawiam Waldek

upj

Ładniutki   :D ...lubie takie będzie "mieszkanko" dla niego ..?  :P

Diana

Obiecałam:)))..ten jest ładny ma taką "leśną" oprawę ale nic nie ujmującą mu z wyglądu ani smaku"arystokracji"...<:))))Pozdrawiam Cię na tym "bziku".

*Di...*

Trollsky

piekna klinga, bardzo mi sie podoba.
Uwagi mam tylko do zdjec - sa troszke zle wykadrowane (noz w srodku lub na gorze, za duzo bezuzytecznej przestrzeni dookola noza), ciemne i przede wszystkim tło... zlewa sie z nozem przez co nie mozna sie delektowac ogladaniem tego ładnego noza.
na tło proponuje jakis brąz - jakies futro brazowe lub ciemna skora i bedzie znacznie lepiej, a jak jeszcze kadr bedzie bardziej dopracowany to juz wogole miod malina

edyta: poprawilem literowki
Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

ppe

nożyk bardzo ładny, podoba mi się tak polerka klingi...

czy mogę zapytać co to za ciekawa kniga służy za tło?

pozdr

ppe

sorry urzekł mnie nżyk i kniga i nie doczytałem ...

kroko

Czy mi sie wydaje czy rękojeść wystaje ponad grzbiet noża?Nozyk bardzo klimatyczny,ale takie osadzenie głowni psuje moim skromnym zdaniem linie noża.

Misza

Taa, na pewno wystaje. Widać to dobrze. Ale w tym wypaku jakoś niezbyt mię to razi. Piękne ostrze - podoba mi się taka polerka.

Jedyne, co bym mu zarzucił to brak pochwy wykonanej również z rogu.

PS. 240mm to już definitywnie nie "maluch" :-)

MBR Custom Knives   ][   Knives 4 fun, not 2 kill.  ][   StoPoWUz ][ TKLM ][- Jestem z TEGO Świebodzina. Komu autograf?

simon

Piekny nozyk! uwielbiam takie klimaty! Taka ladna rekojesc, zeby jeszcze znalazly sie na niej takie piekne scrimshaw'y jak w tle(heh takie moje male zboczenie :)  )

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

topek

nie da sie ukryc, poler jest extra

devilll

Ładny maluszek , ale jakiś scrim na rogu pasował by do niego idealnie

Traper

Jej a ja nie umiem ładnie rysować  :(, tu troszkę ducha artysty by się przydało!

Pozdrawiam Waldek

SMF spam blocked by CleanTalk