Reklama

Bratysława 2007 dyskusja

Zaczęty przez upj, 29-04-2007, 14:53:17

upj

Wpisujcie czy warto się promować poza granicami   :? i wszystko co tylko na temat wystawy Bratysławskiej sądzicie  :shy:
Koszt całkowity wyjazdu zamknąłem w kwocie 970 zł czy to duża suma na reklamę ?  :shy: przewinęło się około 800 Gości . Wystawa była mniejsza niż ta w Brnie i była niejako promocją Słowackich Twórców .....

Trollsky

dzieki za relacje Janusz.

noze w miare podobne do tych co były na Brnie.

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

upj

Cytat: Trollsky w 30-04-2007, 10:55:22

dzieki za relacje Janusz.

noze w miare podobne do tych co były na Brnie.

Prawie ci sami ludzie, z nowych tylko Gecler uroczy Kowal z poczuciem humoru  :P i klimatycznymi wyrobami  :shades:

rybak

Sporo ladnych nozykow.

Te ceny co widac to w SK zakladam? :)

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

upj

Tak ceny w słowackich koronach tak "cirka ebaut" dzielimy przez 10 i mamy złotówki...

Geriatryk

Witam Wszystkich tych co za  i tych co przeciw hihi. Na nożoróbstwie znam się niewiele, lecz uważam, że jest to jeszcze młoda gałąź sztuki, a przez sporą grupę traktowana komercyjnie. Zapewne tak jest i w ościennych krajach. Ta kolejność podejścia do zagadnienia prawdopodobnie powoduje zachowania podobne do majstra w stosunku do ucznia. Jest to zawiść. Są odruchy o niskim podłożu. Myślę, że gdyby kolejność była inna, gdyby większość twórców robiła to dla pokazania swojej roboty jako rękodzieło, a przy okazji coś by się sprzedało to było by w porządku. Z tego co mówiłeś Janusz to zachowania współwystawców z ostatnich imprez -wystaw oczywiście nie wszystkich, były nieetyczne. Myślę, że za mało się robi ( i wiem , że samo się nie zrobi ) na naszym rodzimym rynku – gruncie. Prace to prezentowane są godne pokazanie w szerszym gronie niż między sobą. Jest mnóstwo VIPów, co raz więcej wielkich firm , gdzie zniewieściali menadżerowie wożą się po obozach surviwalowych, gdzie oprócz kalendarzy chcieliby dostać co innego, lub coś innego obejrzeć. Na pewno przydała by się reklama adresowana do nich. Mam świadomość , że być może były próby podejmowane, a ja nie mam o tym pojęcia. Można by sporo gadać, ale jak w tytule potrzebna jest dyskusja w tej materii, bo co dwie głowy to nie jedna. Pozdrawiam...

MAZOWIECKIE  TOWARZYSTWO  PRZYJACIÓŁ NOŻY
http://ntn.knives.pl/  NÓŻ TO NARZĘDZIE

Polak w demokracji źle się odnajduje. Jest tradycjonalistą i jak dwa X dziennie w pysk nie dostanie, to jest chory .... Cytat z klasyka.

upj

Tak jak wszędzie zdarzają się różne zachowania od obojętności po jawną wrogość część traktuje nowych jako potencjalną konkurencję . Rynek Nabywców jest skromny a Wytwórców przybywa i pewnie z tego powodu emocje biorą góre  :?

Tui

myślę że pojechać zawsze warto pokazać się poznać ludzi przede wszystkim i nawiązać kontakty bo to chyba ważniejsze od reklamy jako takiej. Poza tym takie wyjazdy pozwalają poprawić warsztat i pomacać inne wyroby. A reklama dziś moim zdaniem nie ma zbytniego sensu bez własnej str internetowej.

upj

Stronkę mam w budowie  :shy: jakoś dotychczas nie odczuwałem potrzeby jej zakładania  :?

kroko

Jak rozumiem Tobie się podobało,a jak "Ty" się spodobałeś?

upj

Cytat: kroko w 10-05-2007, 22:54:50

Jak rozumiem Tobie się podobało,a jak "Ty" się spodobałeś?

Dla zwiedzających byłem "nową twarzą" i podobały sie moje rzeczy dla wystawiających konkurencją i czasami dało się to odczuć choć nie w takim stopniu jak doświadczył tego jeden z uczestników wystawy w Brnie ...

SMF spam blocked by CleanTalk