Reklama

Co jest z tymi nożami

Zaczęty przez wieloryb, 07-09-2010, 07:57:54

wieloryb

Napiszcie mi proszę co Was tak urzekło w tych nożach że stało się to pasją wielu z Was na całe życie , dlaczego akurat nóż tak Wam zaimponował ? Mnie osobiście noże się podobają , nie wszystkie oczywiście ale te pięknie wykonane z ciekawych materiałów i o ciekawych kształtach , nóż jest jak pies najlepszym przyjacielem człowieka .

Gdy Chuck Norris był w łonie matki sam sobie przeciął pempowinę, bo stwierdził, że nie potrzebuje niczyjej pomocy.

PrzemoBK

A, co jest takiego w posiadaniu ...nogi, albo ręki? No niby takie se tam kończyny, ale bez nich ciężko żyć. Nóż jest jak trzecia ręka niby niepotrzebny, jego przydatność wychodzi na jaw wtedy gdy go nie posiadamy przy sobie. Przy okazji potrafi być piękny (czasami), wszechstronny (też czasami) i niepowtarzalny (custom). Można by tu pisać kilometrowe eseje na które zabrakłoby nawet tego reklamowanego papieru toaletowego. Tylko po co ?
Nóż od zarania dziejów jest i pewnie będzie częścią człowieka, w końcu to on, ogień i koło pozwoliły nam nie zginąć po upadku z drzewa.

PS - cześć M. (tu Przemas brat kangoora  :) )

PSS- świetny tekst o nożu mistrza Julineczka:

http://www.bladebrothers.pl/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=19:historia-noia-wg-julineczka&catid=68:historia&Itemid=53

wieloryb

Cześć witam Cię :) Fajnie że napisałeś , jakoś trzeba zaczynać istnienie z nowym hobby  :P A to mi sie najbardziej podoba "Nóż od zarania dziejów jest i pewnie będzie częścią człowieka, w końcu to on, ogień i koło pozwoliły nam nie zginąć po upadku z drzewa." naprawdę dobre i trafne :)

Gdy Chuck Norris był w łonie matki sam sobie przeciął pempowinę, bo stwierdził, że nie potrzebuje niczyjej pomocy.

jaciek

Cytat

jego przydatność wychodzi na jaw wtedy gdy go nie posiadamy przy sobie

podpisuję się pod tym objema rencami ;P

Krug

Witaj. Noże... a Przemo już napisał, więc nie ma się co rozwodzić.
A z którego Bolesławca imienik pisze jeśli można wiedzieć?

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

wieloryb

Bolesławiec Dolnośląski :) na mapce w profilu umieściłem znacznik :) A z tego co kolega Panie Mirosławie i sprawę będę miał do kolegi z polecenia naszego wpólnego kolegi Leszka (kangoora)

rybak

Cytat: wieloryb

Bolesławiec Dolnośląski :) na mapce w profilu umieściłem znacznik :)

To jeszcze kliknij w profilu po tym umieszczeniu znacznika "zapisz zmiany", to bedzie mapke widac jak ktos kliknie na Twojego nicka :)
Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

ptr

A co nas urzeka w kobietach, ze staja sie pasja wielu z nas na cale zycie? :shades:

Co jest z tymi kobietami? :D

.

wieloryb

Z kobietami jest to że faktycznie nas urzekają ale po pewnym czasie przepoczwarzają się w potwory  :P Które wszystkiego zabraniają są złośliwe samolubne i dominujące  :D przynajmniej do tego dążą .Kolego Rybak zrobiłem jak mi poleciłeś :) dzięki

brony_

Cytat: wieloryb w 08-09-2010, 08:01:46

Z kobietami jest to że faktycznie nas urzekają ale po pewnym czasie przepoczwarzają się w potwory  :P Które wszystkiego zabraniają są złośliwe samolubne i dominujące  :D przynajmniej do tego darzą .

+1  :rotfl:
K O Ł O B R Z E G   ---> www.rezydencja.fajnewczasy.com

SMF spam blocked by CleanTalk