Reklama

Kto chce pochewkę?

Zaczęty przez Pitt, 13-09-2010, 23:58:04

Pitt

Kto chce pochewkę?

Jeśli do godziny 23.59, dnia 13.09.2010, czasu FORUM napiszesz jako pierwszy "JA!" (dokładnie w tej formie) i później przyślesz/ dostarczysz do mnie nóż o głowni nie dłuższej niż 13cm, to uszyję Ci za darmo* pochewkę w/g mojego pomysłu i projektu (możesz wybrać opcję prawo ręczny/ lewo ręczny).

* - w przypadku przesyłki, do noża proszę dołożyć równowartość ubezpieczonej przesyłki listowej priorytetowej w/g cennika PP.

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Pitt

slawol

byli  :D

zdążyłbym ale może byli tacy co potrzebowali

się okazuje że nie  ;)

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

Pitt

Cytat: slawol w 14-09-2010, 00:04:38

byli  :D

zdążyłbym ale może byli tacy co potrzebowali

się okazuje że nie  ;)

No, jak nie potrzebują to nie będziemy ich na siłę zmuszać, nie?  ;P

kosma

no akurat  poszedłem jeść...

slawol

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

Pitt

Cytat: kosma w 14-09-2010, 00:06:32

no akurat  poszedłem jeść...

O tej godzinie? To nie zdrowo ;-)

kosma

Jogurcik, chlebek z serkiem toż to prawie że nie jedzenie !:P

franio1991

kurw... jak pech to seriami... :dead:

Cytat: ahaswer w 21-09-2011, 20:56:10
Rozmawiajmy, a nie obrzucajmy się gównem jak małpy.
Jeden multitool to stanowczo za mało!!!
Komuś customowe przecinaki do Leathermana?

maba

@Pitt, ostatnio coś chyba strasznie Ci się nudzi - ostrzenie, pochewki etc. Swoją drogą, to miłe :D

Pitt

Cytat: maba w 14-09-2010, 00:20:23

@Pitt, ostatnio coś chyba strasznie Ci się nudzi - ostrzenie, pochewki etc. Swoją drogą, to miłe :D

Coś muszę robić, by nie zwariować... vide moja sygnatura :-(

Kagemusha

K...wa mać, bym godzinę wcześniej "Transporter 2" zaczął oglądać to bym się załapał  :special: a akurat folder od Kroko bez pochwiszcza jest i powoli dochodzę do wniosku, że trzeba to zmienić...

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

cat

Ech, taka okazja  :( Tak to jest, jak sie non stop nie siedzi na forum.  ;> A jaka jest niepromocyjna cena, bo potrzebuję pochewki na bułatowy od Adskiego?

SMF spam blocked by CleanTalk