Reklama

BM 710 - dwa zdjęcia

Zaczęty przez pawlaczyskis, 22-09-2010, 12:22:57

pawlaczyskis

Znów obiektyw w telefonie i takie dwie fotki 710 ;)

Nie ma ktoś jakiegoś aparatu do sprzedania? :P

Cytat: gruby69
Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Po prostu ma się ochotę kupienia scyzoryka i już. [...] Np. niektórzy chcą zostać księżmi i też nie potrafią tego wyjaśnić. Tu po prostu jest takie przyciąganie, które prędzej czy później Ciebie także dopadnie [...]

jack

Heh, i Slavka i 710 jakoś dziwnie znajome. ;)

Trza być twardym landsknechtem a nie miętką ninją

ptr

Cytat: pawlaczyskis w 22-09-2010, 12:22:57

Znów obiektyw w telefonie i takie dwie fotki 710 ;)

Heh, chyba nabieram ochoty na 710... Fajne fotki :)
A co to za telefon ma taki dobry obiektyw?? :? Stawiam na Sony...

.

Mikko

Zastanów się, mnie ostatnio przeszła kolejny raz ochota na cokolwiek z D2, po ostrzeniu 913. :P

Co do fotek - jakieś takie przyciasne te kadry.

ptr

A kto mowi o D2? :shades: ;-)

Mialem racje ze to Sony - pawlaczyskis w innym watku napisal ze robi zdjecia K770i.
Jesli robic zdjecia telefonem - to tylko Sony.

.

pawlaczyskis

Zgadzam się ;) Tylko SE!

Co do karabinka i 710... Już dawno pisałem, że trzeba wypić kratę browara za te wszystkie handle :P ;)

Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Po prostu ma się ochotę kupienia scyzoryka i już. [...] Np. niektórzy chcą zostać księżmi i też nie potrafią tego wyjaśnić. Tu po prostu jest takie przyciąganie, które prędzej czy później Ciebie także dopadnie [...]

jack

za każdym razem jak wklejasz fotę chce mi się pisać "TO JA GO WNOŻOWIŁEM"  :D

pawlaczyskis

Powiedz to Agnieszce :P ;) :D Cytuję: "Nie będziesz jechał do Jacka bo to 'zły człowiek'" ;)

jack

Wiem, wiem. Już dawno mówiłem, że Twoja urocza Małżonka mnie znienawidzi  :frown:

pawlaczyskis

Ale też bez fanaberii ;) Dobra koniec OT ;)

pawlaczyskis

To dorzucę zdjęcie z dzisiaj:

PS. Tym razem już aparat :D
PS2. Przy kompresji trochę się zdjęcie "rozpadło"...

porcelanowy

Powitoł
No ohydnie ci ją poschodkowało.
Nie jestem pewien, ale to raczej przy skalowaniu fotki.
Czym robiłeś obróbkę?
Popraw, bo może być ciekawie :)

pawlaczyskis

Obróbka IrfanView i fotosik coś kombinuje chyba... :(

gutek-chan

Gdyby nie pikseloza, powiedziałbym, że to byłby dobry materiał na tapetkę ;)
Poproszę :grin:

Jesteśmy tym co w swoim życiu powtarzamy. Doskonałość bowiem nie jest jednorazowym aktem, lecz nawykiem - Arystoteles.

wojtas13

W ostatniej fotce drażni tylko przekoszony horyzont.

Crusader Forge/Trident Knives addict.

Seeker.

www.acousticblades.pl

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001627722838

Stn

ostatnia mnie cokolwiek przekonuje - a dwie pierwsze atelie zalatują  :mad:
autor niech więcej nad zdjęciami popracuje a mniej się skupia nad podpisem na focie  :idea:

Pecado: Nóż nie penis - nie musi być wyprężony, żeby dobrze wyglądać na zdjęciu.

pawlaczyskis

Cytat: gutek-chan w 06-10-2010, 12:41:51

Gdyby nie pikseloza, powiedziałbym, że to byłby dobry materiał na tapetkę ;)
Poproszę :grin:

Mam fotki w oryginalnych rozmiarach jeżeli chcesz ;)

Cytat: Stn w 06-10-2010, 14:00:55

ostatnia mnie cokolwiek przekonuje - a dwie pierwsze atelie zalatują  :mad:
autor niech więcej nad zdjęciami popracuje a mniej się skupia nad podpisem na focie  :idea:

Hmm... Co do uwag technicznych ok (chociaż w sumie nic konkretnego nie napisałeś, a szkoda, bo dopiero się uczę), ale co do ironii związanej z podpisem się nie zgodzę. Wszystko co wychodzi spod czyjejś ręki w świat zakłamań i podbierania cudzych pomysłów moim zdaniem powinno być podpisywane/zabezpieczane. Cóż takie mamy czasy i tak jak pisałem nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią...

gutek-chan

Cytat: pawlaczyskis w 06-10-2010, 14:30:29

Mam fotki w oryginalnych rozmiarach jeżeli chcesz ;)

PW poszła
Cytat: Stn w 06-10-2010, 14:00:55

autor niech więcej nad zdjęciami popracuje a mniej się skupia nad podpisem na focie  :idea:

Nie przejmujsja. Kierownik Stn prawdopodobnie miał nerwowy dzień... Mi na ten przykład zdjęcia się podobają. Drugie może i trochę prześwietlone na głowni, ale pierwsze z kolei dorabia ładną kompozycją kolorów, trzecie - miodzio. Poza tym...

http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,89457.msg710443.html#msg710443

Najpierw niech się nauczy robić zdjęcia, a potem podpisuje, tak? ;P
Wiem, że być może ta krytyka nie utrafi w gusta, ale co się czepiać podpisu? Nie widzę w tym najmniejszego sensu... Chłopak się stara i wychodzi mu to coraz lepiej.

Jesteśmy tym co w swoim życiu powtarzamy. Doskonałość bowiem nie jest jednorazowym aktem, lecz nawykiem - Arystoteles.

jack

Zwłaszcza że dwa pierwsze robione telefonem. I to też nie jakimś super wypasionym.  :/

SMF spam blocked by CleanTalk