Reklama

BM 710 - (prawie) wszystkie w jednym miejscu ;)

Zaczęty przez apss, 18-10-2010, 11:57:09

apss

co prawda kilku jeszcze brakuje do pelnej kolekcji, ale jest juz wiekszosc, wiec nadszedl czas by pochwalic fotka zbiorcza  ;> :

fotka brzydka, kiedys wymienie ;)
daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

porcelanowy

Powitoł
Jak patrzyłem na foty po zagramanicznych to jeszcze ciutek do osiągnięcia celu ci został :D
Ta zielono czarna mniam, nawet mimo że to 710tka ;)
Nie rozumiem zajawki, ale BRAWO :D

Powiedz mi jeszcze Apss, ta na samym dole/środek: ona nie ma recurvy czy to kwestia fotki?

Henry

To aż tyle ich uzbierałeś?  :dodge:
Takie połamane tracą trochę na uroku. Przywieź do Olsztyna - zrobimy lepsze zdjęcie ;-)

apss

az tak duzo to ich juz nie brakuje ;)

ta bez rekurvy, to ostro uzywana i ostrzona  M2,
a na focie musialem je zlamac, bo mi 60mm nie obejmowal calego setu ;)

sprzedam  noze

ptr

Piekne! 8D

Ale nie masz takiej z mosieznymi bolsterami jak buck 110... ;P

.

PrzemoBK

Pogratulować kolekcji  :D, bardzo fajnie prezentują się  :).

gladis

Również gratuluje zaparcia w kolekcjonowaniu... :grin: Ten nóż ma coś w sobie... Dla tego teraz właśnie się nim bawię  :shades:

drazel

zielona lovely :)) moje gratulacje, na razie jeszcze ani jednej sie nie dorobilem :)

mariaczi

EDC: MT UT ZBP, LM Arc, Wedge XT, GWG 2000

mathu

Mikko

riot

Naprawdę imponująca kolekcja!
Razem prezentują się świetnie.

rybak

Cytat: apss

ta bez rekurvy, to ostro uzywana i ostrzona  M2,

Serio ja wyprostowales?

Jak dla mnie to wyglada jak normalna 710ka tylko zgieta pod malym katem ze schowana "broda" - z tego co moje pamietam, to jak zlozysz na 90 stopni, one wygladaja, jakby nie mialy recurve.

Poza tym - tak mi troche brakuje 710ki chyba :)

Fajny zestaw.

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

apss

dzieki - troszke mnie kosztowalo i kaski, i czasu, i zachodu zebranie ich w ten set  ;>

Cytat: rybak w 18-10-2010, 20:47:51

Serio ja wyprostowales?

Jak dla mnie to wyglada jak normalna 710ka tylko zgieta pod malym katem ze schowana "broda" - z tego co moje pamietam, to jak zlozysz na 90 stopni, one wygladaja, jakby nie mialy recurve.

ona jest tak sciachana, to M2 od Yasia ;) i nie ma  recurvy (taka juz przejalem), za to powloke ma w calkiem niezlym stanie, najgorsze powloki maja aluminiowe pre-production ;)

ciekawi mnie DLC za to ... baaaardzo ciekawi ;)

acha  - nie mam ani jednej D2 w standardowej wersji rekojesci czyli G10  :rotfl: czyli najpopularniejszego modelu...

sprzedam  noze

madpl

apss hm, nie powiem ,że zazdroszczę bo by mnie z domu eksmitowali za tyle noży. Ale zazdroszczę , to jeden z najładniejszych folderów pod słońcem i obiekt moich westchnień , gdyby tylko było mnie stać na taki wydatek i drugi folder to byłoby pięknie. Szkoda jeno ,że zaprzestali produkcję z 154CM , bo ta stal zapowiadała się najciekawiej cena/jakość/ostrzenie. Piękna rasowa kosa. Pluję sobie w brodę ,że przegapiłem czasy gdy były dostępne w atrakcyjnych cenach.
Dajcie więcej jej pięknych fotek , pozdro 500.

Cyt. graf : "Normalnie można dostać niestrawności od nadmiaru użytkowości. Na szczęście ma kilka porządnych taktycznych i niepraktycznych noży żeby odreagować."

Piniolski

Arku wpatruję się w to zdjęcie i czuję dreszcz podniecenia :slini: Masz więcej 710 niż ja noży w ogóle :rolleyes: Dzięki temu forum słowo "zazdrość" nie jest mi obce :D

W każdym razie ostatnio mam wrażenie, że bohaterka wątku znów robi się modna na forum. Sam ściągnąłem swój egzemplarz z półki i zaczynam edecować. O ile do samego noża przekonywać się już nie muszę to zobaczymy, czy D2 mnie przekona :shy:

Jakbyś chciał się zamienić tą z 154CM, na tej której nie masz to zapraszam na pw :shades:

Większość pieniędzy wydałem na noże i alkohol. Resztę po prostu zmarnowałem ;-)

maba

jaszczur

Wypas 8D  Strach się bać ile takie słoneczko jest warte....

BM Gamer, Camillus 18508, Boker Magnum Neck Flash, Victorinox Spartan Lite, Leatherman Sidekick

maba

Cytat: jaszczur w 19-10-2010, 00:30:44

Strach się bać ile takie słoneczko jest warte....

Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.. ;)

Szabas

Cytat: ptr w 18-10-2010, 13:20:48

Ale nie masz takiej z mosieznymi bolsterami jak buck 110... ;P

Don ma, ale pewno ni chu chu nie odda. ;)

Arek... jesteś Zbok na Maxa. :D
Gratuluję.

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

SMF spam blocked by CleanTalk