Reklama

PB-NL

Zaczęty przez joah, 21-11-2010, 23:14:47

cubix

Wypowiadać się trzeba, od tego jest forum... Moje prace też były wielokrotnie "poprawiane" i jakoś nie widzę w tym problemu - mogę się dostosować do tego co się podoba większości, albo robić swoje. Joah jeśli masz coś naprzeciwko to wal śmiało i skasuję posta - sorka z góry jakby co.

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

maba

Ładny, i musi być skubaniec wygodny! Nóż zajebisty, 'przeróbka' Kuby jeszcze lepsza. Fajny robol :shades:

Cytat: sawim w 22-11-2010, 00:59:57

IMHO dobrym zwyczajem było/jest nie wypoiwidanie się o pracach innych.

Czyli krytyka niewskazana? Tylko wzajemne lizanie się po jajkach? :)

Szabas

Jeśli jest tutaj coś do skasowania, to IMHO jest to post kolegi z FT. Ni z dupy, ni z pietruchy.

Poza tym, wracając do nożyka - jesteś Joah Master w tych łączeniach stalowego jelca i reszty rękojeści.
..takie coś mnie jeszcze naszło. :)

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

WAR

Sorry, ale w moim odczuciu post cubixa można było zinterpretować jako impertynencki. I nie chodzi o lizanie po jajkach, tylko różnicę między "ma pani nieszablonowy typ urody, madame" a "masz ryj jak kwadratowa świnia"  ;>
Co do samego noża, to co zaproponował joah, to czysta forma, 100% treści, proponowana przeróbka "dla poprawienia proporcji" dała by nam 1001 sztampowy i mało ekscytujący nóż. Dlatego poprawianie gustów jest tak ryzykowne ;) Jeśli chodzi o wzornictwo, tak trzymaj joah, a technika ... przyjdzie z czasem :)

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

killrathi

ładny i wręcz nieludzko dopieszczony :D
Jedyne co mi się nie widzi to ten wystający braker.
Ale nóż sam w sobie - KLASA!

joah

Dzięki za wszystkie rzeczowe wypowiedzi.

Cytat: Szabas

(...) jesteś Joah Master w tych łączeniach stalowego jelca i reszty rękojeści(...)

W niewolnictwo mentalne już popadłem. Boję się, że jak zrobię jakąś przekładkę, to powiedzą: "joah sobie odpuścił"  :rotfl:

Cytat: killrathi

Jedyne co mi się nie widzi to ten wystający braker.

Naprawdę, mnie też, ale takie życzenie było :)

miguel

Strasznie mi się podoba, prosta niby i grzeczna forma, a potencjał niszczycielski w niej okrutny czuć. Czad

Michał

Moje prace na Instagramie: www.instagram.com/michaldms/

Glaca

Miałem przyjemność podziwiać na żywo, i poza samymi zachwytami nad wykonaniem, mam jedno ale. Niestety prawie 7mm grubości prz  27mm wysokości wydaje się być zdecydowanie za dużo. Taki łom z tego trochę wyszedł i obawiam się że zamiast ciąć będzie łupał.
Koniec moich radosnych przemyśleń.   :)

MAJSTER ===>

Guciek

Podoba mi się, ale tylko do jelca, bo dalej jest takie smarkowate G10, które w tym wypadku mi się nie podoba. No i to tylko to co mi w nim nie pasuje  :)

Cytat: Kubus Puchatek
Nie do konca wierze w Twoje, czy kogokolwiek tutaj istnienie. Net jest iluzja.
Cytat: Szabas
Nice, very kurwa nice. :D
W Polsce używamy polskich wyrazów!

joah

Cytat: Glaca

Miałem przyjemność podziwiać na żywo, i poza samymi zachwytami nad wykonaniem, mam jedno ale. Niestety prawie 7mm grubości prz  27mm wysokości wydaje się być zdecydowanie za dużo. Taki łom z tego trochę wyszedł i obawiam się że zamiast ciąć będzie łupał.

[youtube=425,350]5kQrXcfcJl0[/youtube]

... i?

Glaca

Kurde, mam wrażenie że na końcu, biorąc tą kamerę myślisz: "ja Ci k... dam łom"  ;)
A co do teściku, to bardziej chodzi mi o inne zastosowania kuchenne - pomidor, ser, mięso. IMO chleb chyba nie jest najlepszym miernikiem jakości cięcia  ;)

MAJSTER ===>

joah

Nie będę tu udowadniał, że porządny kuchenniak powinien mieć 6,5mm grubości bo nikt w to nie uwierzy ;P, ale, kurka wodna, chyba widać, ze nie łupie, ale tnie, co?

LUCYFER

Dałeś do pieca teraz! :D

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

Pavulon

Jak dla mnie ...bomba   ;-) a jak ktoś chce niech se kupi do kuchni berghofa  ;P
i spróbuje pokroić chleb  ;)

Trollsky

papier tnie srogo, przy tej ostrosci napewno pomidora slicznie poplasterkuje, gorzej pewnie bedzie jak juz straci tą ostrosc i bedzie szarpał papier ale to juz bedzie wina uzytkownika bo noz od makera przyszedł ostry jak brzytwa czyli sie da ...

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

wolodja

Ale przecinak... :slini:
...musze sie napic...