Reklama

MILT-Blade Puukko (DRUGIE)

Zaczęty przez milord, 24-11-2010, 22:28:37

milord

Dalsze zabawy tlimowymi kolcami i tuja...

Z dezajnu napisze o co chodzilo, bo nie wiem czy wyszlo  ;P
Albo czy widac, bo troche jednak wyszlo...

Linia prosta to linia KT i dolna linia rekojesci...
Ren w stosunku do klingi od katem, i dupka pod katem w druga strone,
czyli prawa strona rekojesci jest krótsza...

Tlimowy spikulec, ren, kora brzozy i tuja
pare slaczków...

klinga 95mm
calosc 200mm

milego ogladania   :D

Uploaded with ImageShack.us

MICHO

kuuuu..r..waaaa...!!!!!!
milord,czyjas ty morde tam zaklal,w rekojesci???
na ostatniej focie morda lwicy.
zaje.....te drewno.
no,i nozyk sliczny...a szpikulec :dodge:
poprawiales szlif na stolowej?
co on jakis taki...poszarpany?

Boisz się, to będzie tak. Słabe życie, słaba śmierć... Okryję Cię skrzydłami swymi abyś nie musiał się bać grozy nocnej...

Kubek

Jak zwykle śliczny.
Gratulacje.

milord

Cytat: micho w 24-11-2010, 22:35:45

kuuuu..r..waaaa...!!!!!!
na ostatniej focie morda lwicy.
zaje.....te drewno.
no,i nozyk sliczny...a szpikulec :dodge:
poprawiales szlif na stolowej?
co on jakis taki...poszarpany?

Ejjjj - teraz tez morde widze!  8D

Na dodatke cytuje slowa Twoje, których juz nie ma  :dodge: edit: juz tekst sie pojawil, a myslalem, ze czary jakies  :?

A taki poszarpany Tlim zrobil  ;P  ( to na zdjeciu tylko tak, no nie Tlim?  :D )

Ravatos

Cytat: milord w 24-11-2010, 22:28:37

krutsza

Proszę Cie, popraw to.

Trochę nie podobają mi się proporcje, klinga sprawia wrażenie za malej do rękojeści IMHO oczywiście. Oprócz tego bardzo fajny.

-Jestem czarnym krukiem twojego serca... Zapomniałeś o mnie, lecz ja nie zapomniałem o Tobie[...]Podejrzewam, ze będziemy już podróżować razem. Na zawsze[...] Jestem twoja złością i twoja nienawiścią. Mocą czynienia wszystkiego, czego tylko pragniesz. Zemstą na wrogach. Bezbrzeżna odwagą[...]

Szabas

Cytat: micho w 24-11-2010, 22:35:45

kuuuu..r..waaaa...!!!!!!

...nooo. Coś w tym jest. :D
Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

milord

Pillnitz

Też mordę widzę :grin:...

Cytat: Ravatos w 24-11-2010, 22:52:39

Trochę nie podobają mi się proporcje, klinga sprawia wrażenie za malej do rękojeści

Nie pierwszy to i nie ostatni skandynaw, który tak ma ;).
Bardzo ładny :). Pisałem już, że bardzo podoba mi się Twoje stonowanie ozdobników w stosunku do "spokojnej" części rękojeści? :?
* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

Pavulon

Ładny skandi ..... ślaczek miodzio  ;-)
A ten łeb to jakby novofundland jest  ;P

LUCYFER

Fajniutki, jeszcze nie mam żadnego skandynawa, i w zasadzie do niczego mi on nie jest potrzebny, ale od jakichś 3 tyg. mam na takowego straszną zajawkę :slini:

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

milord

Cytat: ARMAGEDDON w 25-11-2010, 09:19:39

i w zasadzie do niczego mi on nie jest potrzebny

:D  od czasu jak zaczalem uzywac skandynawy, to, pomimo, ze nadal kupuje noze innego typu, bo mi sie podobaja, te leza przewaznie w szafie. Dla mnie w uzytkowaniu nic wlasciwosci skandynawa nie zastapi  ;)
klimatu tez nie  ;P - ale to raczej oczywiste...

kezsel

Piękny 8D 8D :D a mordę to ja widzę Lessi :rotfl: teraz ogłoś konkurs kto co widzi w rękojeści. :rotfl: Wielkie gratki :D :D

W. Irving

Cytat: kezsel w 25-11-2010, 10:05:41

Piękny 8D 8D :D a mordę to ja widzę Lessi :rotfl: teraz ogłoś konkurs kto co widzi w rękojeści. :rotfl: Wielkie gratki :D :D

taaaa,   cycki ??????
wiem k...a wszystko... jako rzecze kosiarz ;>

(tu http://forum.knives.pl/index.php/topic,156717.msg1501352.html#msg1501352 )

romasz

widzę... króla widzę ;)
albo dżabbe? z gwiezdnych wojen...
i krzyk.... z innej strony
nożyk uroczy w formie i treści, Tlim może założyć na swojej stronie dział z nożowymi impresjami... :)

kris197

Piękny ten nożyk  :D ale ja jak byk widzę na rękojeści mordkę misia koala  :D

milord

co niektóre facjaty tez widze  :D  ale gdzie te CYCKI???!!! Irving juz pól dnia je szukam  ;P

LUCYFER

Bo zapewne jeszcze dziś nie piłeś... :D, jak wypijesz 0.7 to nie takie rzeczy zobaczysz... ;P

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

W. Irving

Cytat: milord w 25-11-2010, 16:44:01

co niektóre facjaty tez widze  :D  ale gdzie te CYCKI???!!! Irving juz pól dnia je szukam  ;P

ja tam wszędzie widzę  ;> a biała chusteczka to mi się też tylko z jednym kojarzy ....
wiem k...a wszystko... jako rzecze kosiarz ;>

(tu http://forum.knives.pl/index.php/topic,156717.msg1501352.html#msg1501352 )

topek

Noooo, plose Pana. Pseslicny jest ten kozik :D
A morda , to Ci wyszla ze mniam,. mniam :kopara: :slini: 8D

fjacek

O   w  mordę    ,  jaki    cudny  ,  tajemniczy   ,  a  nie  będzie    straszył  po  nocach  ?  :D

SMF spam blocked by CleanTalk