Reklama

tanto

Zaczęty przez nowy21, 02-12-2010, 23:23:47

nowy21

może się powtarzam ale co tam

monostal  n9e  dlugość nagasa (ostrza)22,5  cm długość całkowita 30,5cm

Pillnitz

Piękny hamon :kopara:...

* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

gerard36856

hammon - mgielka.

Mój błysk przebije ciemności, moja jasność mroki rozproszy.

LUCYFER

Całkiem, całkiem... ;)

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

Trollsky

nie znam sie na Japonistyce w stopniu w jakim chciałbym sie znac ale to wygląda na solidną robote.

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

TCT

Dobra robota  ;)

TCT Leather

Barni

Dobry hamon  :)

"Kolejny przedmiot wprawia w lot, gwałtowny mojej ręki ruch na trajektori lotu ściana, a wciąż jest tyle do rozjebania"
---------
--------
Poroże jelenia z różą kupie!!!

aambeeld

świetny!  :D
szlifowany tradycyjnie czy "na skróty"?
jakie drewienko dałeś na saya i tsuka?

Sursum corda

WojaK

Mnie się bardzo podoba oby tak dalej :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

nowy21

Dziękuję wszystkim za opinię
Witaj aambeeld nie miałem akurat magnoli pod ręką więc zrobiłem z buku a szlif ręczny ale nie wiem o jakie skróty ci chodzi.

aambeeld

Dzięki za odpowiedź.
Skróty to taśmówka z hammonem wytrawionym przez nitrol przetartym pyłem Fe2O3  ;-)

Ładnie obrobiona saya. Widać, że nihonto Ci nie pierwszyzna  :)

Sursum corda

SMF spam blocked by CleanTalk