Reklama

Microtech UT8 - kilka fotek

Zaczęty przez rot, 11-12-2010, 20:06:40

rot

Wczoraj listonosz przyniósł mi takiego pięknego mordulca z podwójnym ostrzem i pełnym uzębieniem. Mój pierwszy OTF od MT w łapach.
Kilka fotek pomyślałem, że przyda się dla potomnych.
Jak się okazało - za duży dla mnie to nożyk. Ale to bardzo względne pojęcie, bo ja na co dzień używam małej sebenzy i mini reflexa i wszystko co większe nie bardzo mi pasuje ;) Ten ma coś w okolicach 21 cm po otwarciu, więc raczej jest to taki średniak, a dla niektórych wręcz będzie za mały.

Pierwsze wrażenia: bardzo ładne wykonanie, bardzo dobre spasowanie, na plus pełne zęby i szpilkowaty czubek, glassbreaker fajnie współgra z "nierozkręcalnymi" - ale jakże efektownymi - śrubkami :D, sprężyna dość mocna (przynajmniej ja spodziewałem się, że potrzeba mniejszej siły - nie tyle do otwarcia, co do złożenia noża), pochewka - naprawdę super sprawa, nawet dla takich przeciwników pochewek jak ja.

Więcej nie napiszę, bo nożyka nie używam i używać już nie będę. Miłego oglądania :)

Uploaded with ImageShack.us

mgm

Rewelacyjny klips.
Dlaczego KAI takich nie robi?

Rybulek

bo Kai to Kai a nie Microtech
a tak w ogóle to klips jest chyba od Krzysia(wiecie, tego od Seby) ale nie jestem pewien :)

mgm

Czyli, że do klipsa w przeciwieństwie do samego noża jest serwis?  :dodge:
Tyle, że z rocznym oczekiwaniem na zwrot.  :)

cubix

Reeve robił OTFy ? Nie wiedziałem :P Design klipsu od Sebenzy był zastosowany w Mini Socomie Elite, tylko tyle wiem...

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

hubi

A czy w OTFach da się przełożyć klips na drugą stronę ?

cubix

Cytat: hubi w 12-12-2010, 00:39:54

A czy w OTFach da się przełożyć klips na drugą stronę ?

tak
Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

SMF spam blocked by CleanTalk