Reklama

Skalper w czerwieni

Zaczęty przez Bródkes, 15-12-2010, 09:12:31

Bródkes

Jako, iż dziś nie mam zajęć lekcyjnych (testy próbne) mogłem w końcu zrobić jakieś fotki. Nie są takie cooltowe, może jutro będą lepsze.

stal- NC6/3
rękojeść - Padouk
dł. całkowita 190
dł. rękojeści 100

paproch

Bardzo mi się podoba, nie umiem się do niczego istotnego przyczepić. Miły projekt i wykonanie git.

Tak trzymać!

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

LUCYFER

Przyczepić się zawsze można :D, mi się punca nie podoba ;P
Tak trzymaj ,,młody'' ;-)

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

dbuzer

miałem w reku, wykonanie bardzo dokładne, szlify równe, a najbardziej do gustu przypadło mi drewienko na rękojeści

ogólnie bardzo udany projekt i wykonanie

j.smykowski

Pozdrawiam, Kuba.

Trollsky

ależ to musi ciąć.
wpadne do Ciebie latem to pokażesz mi jak sie robi takie fajne noże  :P

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

milord

Cytat: Bródkes w 15-12-2010, 09:12:31

Jako, iż dziś nie mam zajęć lekcyjnych ...

:rotfl:  Bródkes, tak Cie juz zestresowali tym gadaniem o szkole, ze sie tlumaczysz  :D
Dobrze, dobrze - jak szkól nie skonczysz, to nie bedzie Ciebe stac na materialy i porzadne maszyny do nozoróbstwa!
Nozyk fajny, dobra robota - jak tak dalej  bedziesz jechal, to za pare lat znajdziesz swój niepowtarzalny styl na skali swiatowej!  :D  polechtalo?  ;)
Zastanawiam tylko skad Ci te nazwy przychodza  :?  skalper - dlaczego? Skalpera nie przypomina, raczej maly Patchknive. No wiem, wiem - skalpowac mozna wszystkim,  jak sie umie.  ;P

Trollsky

mnie rozwala to ze młody juz ogarnia temat, jakby teraz poszedł do jakiegos technikum metalurgicznego i postanowił ze spróbuje full time makingu , rozpoczynajac kariere w wieku 18 lat z jasno postawionymi celami to serio moze daleko zajść.

Czemu tego forum nie było jak ja miałem 16 lat, KURWA.   :frown: :rolleyes: :shy:

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

killrathi

Cytat: Trollsky w 15-12-2010, 10:34:29

Czemu tego forum nie było jak ja miałem 16 lat, KURWA.   :frown: :rolleyes: :shy:

bo w tedy internetu nie było :D Gołębiami bys wysyłał posty  :rotfl:

a nozyk zacny

SebaNH

No przyjacielu ,ale nozyk !
Widac ze masz smykalke :D

Pillnitz

Cytat: killrathi w 15-12-2010, 10:40:18

bo w tedy internetu nie było :D Gołębiami bys wysyłał posty

A właśnie, że był :grin:... Nożyk bardzo przyjemny w odbiorze, no i czyściutko zrobiony oczywiście :).
Fajny ten padouk :). Niech przychodzą w końcu te cholerne wakacje - więcej noży na forum będzie :D...
* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

AdamsKi

gdzie ja kuźwa byłem jak talentem dzielili  :special:

ja tam myślę że Bródkes to stary pierdziel a tylko fotki syna dla ściemy pokazuje  ;P

– Na moim sihillu–warknął Zoltan, obnażając miecz–wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie.
– Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– ,,Na pohybel skurwysynom!"

Bródkes

Cytat: Trollsky w 15-12-2010, 10:34:29

mnie rozwala to ze młody juz ogarnia temat, jakby teraz poszedł do jakiegos technikum metalurgicznego i postanowił ze spróbuje full time makingu , rozpoczynajac kariere w wieku 18 lat z jasno postawionymi celami to serio moze daleko zajść.

I taką zamierzam mieć przyszłość  8D
No bo to nawet nie głupie, jak zacząłem niedawno, to przez te 4 lata jeszcze trochę doświadczenia może wpaść, a i ranga się podniesie  :shy: :D
Cytat: Pillnitz w 15-12-2010, 11:08:00

Niech przychodzą w końcu te cholerne wakacje - więcej noży na forum będzie :D...

O to to to  :D

kezsel

Tak trzymaj :D bardzo udany nóż 8D

PrzemoBK

Cytat: kezsel

Tak trzymaj :D bardzo udany nóż 8D

+1

Super  :).

Cronosdragon

,,Najf,, klasa  8D... wykonanie jak zwykle na wysokim poziomie  :)

maba

Kubek

Milten Dragon

nozyk super tylko czy początki okładzin są różnej gróbości czy mi sie wydaje ?

Bródkes

Cytat: Milten Dragon w 15-12-2010, 19:17:42

nozyk super tylko czy początki okładzin są różnej gróbości czy mi sie wydaje ?

Zauważ, iż nóż nie jest położony prostopadle do aparatu  ;-)