Reklama

Rozstaw dziurek w tek-loku

Zaczęty przez kroko, 17-12-2010, 10:21:59

kroko

Witam!Potrzebuje znać rozstaw dziurek w dużym tek-loku.Może ktoś pomóc,z góry dziękuje?

MSc04

Cytat: kroko w 17-12-2010, 10:21:59

Witam!Potrzebuje znać rozstaw dziurek w dużym tek-loku.Może ktoś pomóc,z góry dziękuje?

Jak nikt nie poda do wieczora, to Ci je podam. W pracy nie mam tek-locka ;)
"The belief in a supernatural source of evil is not necessary; men alone are quite capable of every wickedness." - Joseph Conrad

paproch

38,1 między środkami.

Ale czasami różnią się tekloki Bladetecha od chińskich.

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

kroko

MikeOl_PL

dawno mnie nie było i pewnie co poniektórzy już się stęsknili  :>
nie chce zakładać nowego tematu o tek lok'ach a interesuje mnie różnica pomiędzy ich wymiarami jako że mam zamiar kupić i nie mam możliwości pomacania i przymiarki do pochwy/pasa;
z tego co zdążyłem obadać na ebayu to są głównie 2 rozmiary tego adaptera ..?
Czy do dużego przypnę pochwę od gi tanto/recon i przeciągnę pas 5cm szeroki - czy to samo zrobię z tym mniejszym tek lok'iem?
czy one różnią się dokładnie miedzy sobą, czy różnica polega tylko na szerokości paska który można przez nie przeciągnąć czy też zmienia się rozstaw otworów mocujących?
Ile firm produkuje adapter?
Ogólnie przydał by się temat w stylu "teklokowe co i jak"
:shy:

banax

Oj dostanie mi się łopatą ale trudno .

Ostatnio szukając odpowiedzi na tytułowe pytanie natknąłem się na takie coś :

http://www.messerforum.net/showthread.php?116803-Survival-Taktische-Campingaxt-OMNIVOR-%28-Allesfresser%29/page5

Ciekawe rzeczy zaczynają się od 22.04,  a  sedno wypada na 30.04, wszyscy zainteresowani już pewnie to wiedzą ale może się komuś przyda  :) .