Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Ka-Bar Johnson Adventure Potbelly

Zaczęty przez Redux, 23-12-2010, 11:51:13

Redux

Jaśli ktos ma ten nóz to prosze o krótką recenzje jak się sprawuje w pracy itd.
Co myslicie wogóle o tym nozu?

kosma

Redux

Dzięki. Wspaniały jest ten nożyk :heart:

kali

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

Redux

muszę go miec bez względu na wszystko. Ja pier.... żaden nóz mi sie tak nie podobał :slini:

WojaK

fajny przypomina mi choć pewnie sie mylę nóż tego kolesia z Dual Survival :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Mario

Cholernie kojarzy mi sie z tym:

Uploaded with ImageShack.us

i wyglada kak gorsza wersja.

Redux

podajcie mi lepsze propozycje do zastosowan takich jak do jakich ten nóz jest stworzony. Zakładam z góry że będzie to cięzkie ale napewno możliwe.

Mario

Cytat: boncki w 23-12-2010, 18:05:01

podajcie mi lepsze propozycje do zastosowan takich jak do jakich ten nóz jest stworzony.

Czyli do jakich ?

SebaNH

jakos na polskiej stronie KA-BAR go nie moge znalezc?
wyglada na niezly noz

looki74

SebaNH

Redux

Cytat: Mario w 23-12-2010, 18:19:53

Czyli do jakich ?

ogólno lesnych bo edc raczej nie wygodny ale do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic

DRWAL

.

Redux

DRWAL

.

Mario

Cytat: boncki w 23-12-2010, 19:55:39

ogólno lesnych bo edc raczej nie wygodny ale do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic

No to jest z setka noży które się nadadzą a nawet może będą lepsze.  :D

Redux

Cytat: DRWAL w 23-12-2010, 20:01:54

Różni ludzie posiadają różne preferencje i umiejętności. Jeśli tak by nie było, to oznaczałoby że dla każdej osoby bez wyjątku, najlepszym nożem do ciężkiej pracy w lesie będzie omawiany ka-bar.

o k.... sory ale jestem głupi ,prosze mi wybacyc
Dla mnie on wogóle nie wygląda na kabara i biore bo za inna firmę w głebi duszy.

DRWAL

.

Redux

na bank jest za cienki jak na twoje podejście DRWAL u ,bo czytałem Twoje wypowiedzi i mniej ,więcej wiem jaki masz typ. Ale mysle że powinien dac rade równie dobrze jak cS GI Tanto i Bushman a nawet lepiej .