Reklama

Jeszcze jeden portfel z kobrą - ostatni przed świętami

Zaczęty przez pitman, 24-12-2010, 01:15:53

pitman

..:: Pitman Custom Sheaths ::..

LUCYFER

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

loszmi

O matulu. Chcem!

Kieszonka z zamkiem to na bilon? Jaką ma wyściółkę? Czy monety nie zdeformują kieszonki/portfela?
Może tą warstwę z zamkiem zrobić z grubszego materiału?

Takie tam pytania, aby nie było, że troluję.

pitman

Zdeformują jeśli będą w nadmiarze a sam portfel noszony w tylnej kieszeni spodni. To samo się stanie jeśli ktoś napcha w sloty 30 kart, też zdeformuje. Przy normalnym użytkowaniu wszystko jest OK.

..:: Pitman Custom Sheaths ::..

LUCYFER

O tak!, wszysto jest ok, my z Rudą D użytkujemy już czas jakiś swoje i są zajebiste! ;)

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

loszmi

Czyli Pitman żyjesz.
Mogę liczyć na PW?

W ogóle kto nosi portfel w tylnej kieszeni? Nie wygodnie, dupa się poci, łatwo zgubić, łatwo ukraść, spodnie się deformują i portfel też.

LUCYFER

Każdy nosi w tylnej, lepiej się układają, a Ty nie czekaj tylko sam wal na pw.

loszmi

SMF spam blocked by CleanTalk