Reklama

Moja bezwzględna policjantka.

Zaczęty przez Blacha, 12-05-2005, 11:26:58

mrozik

Jeszcze trzeba zahartować klingę i blokadą (D2), dorobić klips, zanitować, i doprowadzić wszystki powierzchnie do perfekcji, gdyż podczas produkcji powstały ryski nieozdobne. Ostrze do krawędzi szlifu, false edge, otworek wewnątrz, grzbiet ostrza oraz wszystkie powierzchnie grzbietowe i fazki na rękojeści będą na mirror (już są ale trzeba poprawić) a reszta będzie miała wyprowadzone ryski równomierne papierem 120. Blokada trzyma pewnie, ma lekkiego bladeplaya spowodowanego tym że jest skręcony na śrubki i ma luzy na pivocie ostrza i blokady.

BM Osborne 943 - porządam, oddam co mam za niego.

Usługi tokarskie, nietypowe srubki, pivoty, thumb study, piny, nity Cr-Ni, moletowanie, wytaczanie, nietypowe prace tokarsko-frezarskie - masz problem - pisz do mnie.

Ragabash

Nooooo.... Mrozik! Zes wypasil przeokrutnie. Slicznosc. Cudenko....I do tego Twoje wlasne. Nie dziwie sie, ze tulisz ja. Tylko pozazdroscic zdlonosci manualnych i wytrwalosci.

Jak mawia Wilq: Rissspekt!

Vae victis!

------------------------------

DAGA - niechciane dziecko

qkiel

osz ty kur... PELEN PODZIW !

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.

bagnet

Czas się pożegnać z forum

Bayonet Belts - taktyczne pasy Bagneta

KOD ZNIŻKOWY dla Forumowiczów "KnivesFun"

Przez moje ręce przeszło 158 fixedów, 132 foldery, 11 tooli, 19 siekierek. Moje opinie są subiektywne i oparte na doświadczeniu, a nie na wymyślaniu.

kangoo

Wierze na słowo ,bo nic nie widzę .      Jakiś kretyn zablokował mi wyświetlanie z innego servera ! Już mam !  Ja pierddziu.......  A teraz pora na budowę KAŁACHA.

SAMAEL

peterskin

w razie seryjnej produkcji zamawiam numer 1

mrozik

Z seryjną produkcją jest tak że trzeba płacić za patenty więc raczej nie - ale jak będę coś kombinował to się zgłoszę.

Usługi tokarskie, nietypowe srubki, pivoty, thumb study, piny, nity Cr-Ni, moletowanie, wytaczanie, nietypowe prace tokarsko-frezarskie - masz problem - pisz do mnie.

mrozik

PS - cnc to ja mam w rękach - z narzędzi elektrycznych to tylko wiertarki stołowej używałem a reszta to pilniki i papier ścierny.

mrozik

P
[ Redagowany dnia 12.05.2005r.- 14:25 ]

mrozik

P
[ Redagowany dnia 12.05.2005r.- 14:24 ]

mrozik

P

[ Redagowany dnia 12.05.2005r.- 14:24 ]

logan

O cholera a ja myslalem ze to prawdziwe Spyderco.....Masz mega talent stary,bez 2zdań

Los sprzyja gotowości umysłu.......

Hakas

Podziwiam stary Twój talent.

Wędruję poprzez świat polując, walcząc
i uzdrawiając

Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima

kali

wszystko recznie, malo ludzi tak robi foldery. klasa 8)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

mrozik

To nie talent - folderka tak jak i fixeda jest w stanie zrobić każdy - kwestia praktyki i chęci.

kali

trzeba miec talent do technicznych rzeczy, niektorzy nie sa w stanie zrozumiec podstaw mechaniki, nie przyswajaja tego po prostu :) i taka osoba nic nie zrobi, bo nawet nie wie jak to ma byc zbudowane i dzialac.
a praktyki widac w tym 'police' duuuzo :D

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

mrozik

A najlepiej będzie jak zobaczę minki gości ze sklepu na gwarnej we wrocku gdzie to oryginał kosztuje 700zł!!!

kangoo

Cytat: mrozik

A najlepiej będzie jak zobaczę minki gości ze sklepu na gwarnej we wrocku gdzie to oryginał kosztuje 700zł!!!

Błagam weż aparat ,albo lepiej kogoś z ukrytym aparatem!

mrozik

Jeszcze jakby mi ktoś mógł ładne fotki takie klimaciarsko-nożowe porobić to by było super.
Wrzucam kilka śród-produkcyjnych fotek jakby ktoś na budo nie widział.