Reklama

Bushunter :)

Zaczęty przez KamilD, 21-05-2011, 11:49:57

KamilD

Witam !

Przedstawiam Wam mój trzeci nóż- Dzisiaj skończony Bushunter  :)

Jeszcze tylko trzeba naostrzyć  :)

Dane:
Stal- jak zwykle NC6, 58-60 HRC
Rękojeść- Toxicowane G10/ piny nierdzewne. Od razu mówię, że jest to mój debiut z G10, z Toxicem również, więc sam Toxic też idealny chyba nie jest.  :shy:

Acha, nie bójcie się, domek nie będzie szyty ze skóry przeze mnie  :P Jak dorwę Kydex, to spróbuję coś z niego zrobić  :D

Uploaded with ImageShack.us

Czekam na Wasze gromy  :D

elkrakerso

Nożyk mz fajny. Toxic mi się podoba. Co bym zmienił - zastąpił piny śrubami i szlif podprowadził bliżej rękojeści (bo osobiście tak lubię).

Mine is Strength... and Lust... and Power!

Bródkes

Naucz mnie robić taki toxic  :< :shades:

Ten najlepszy  :D

bunny1009

Bardzo fajny nożyk, rękojeść zajebiście wygląda tylko piny trochę drażnią.

bodzio.w1

Świetny nożyk, a rękojeść bombowa  :slini:

Małe jest piękne, duży więcej może jeśli chodzi o noże.

>>>>>To mam<<<<<
https://forum.knives.pl/index.php?topic=57901.msg650625#msg650625

maba

Zajebisty, tylko faktycznie przydałby się dłuższy szlif do końca, bo tak niepotrzebna strata miejsca, IMHO.

horzuff

Znaczy to jest "polujący na autobusy"? :D:D . Bardzo fajne nożydło. I nie wiem co wy macie (wy - knifemakerzy), ale zawsze mówicie, że coś nie wyszło, a ja to widzę jako zaje...ste ^^

KamilD

Może i wyszło "polujący na autobusy"  :rotfl: ale chciałem połączyć dwa wyrazy w jeden "bush" i "hunter", przy czym miało być jedno "h", które tyczyło by się obu wyrazów, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem, ale chyba wiadomo o co chodzi  ;-)  :D

rodia77

Nazwa Ci średnio wyszła, ale sam nożyk - zajebisty. :shades: (Piny są OK moim zdaniem - ze śrubami jakoś nie mogę sobie zwizualizować, musiałbym zobaczyć chyba, żeby mieć opinię).

"I don't have pet peeves, I have major psychotic fuckin' hatreds". GC
Aktualnie na stanie: KLIK

junasz

Hmmm... jakby tak jeszce wymiary (z grubością klingi) i fotka jaka od góry na całość i na czubek... to mógłbym już bez zastrzeżeń rzec, że sie podoba wielce.  :)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

joah

Jakie fi tych pinów, bo wyglądają faktycznie jakoś punktowo? Jakby grubsze, albo z CF - byłyby fajniejsze.
Można trochę toxic dokładniej wykończyć, później może jeszcze wypiaskować, ale i tak uważam że nieźle.

KamilD

Prosze  :D

Wymiary:
Długość całk. 19,5 cm
dł KT 7,8 cm
dł rękojeści to 10,6 cm
grubość 3mm

EDYT. Piny o średnicy 4mm  :)

TCT

Super kosałka gratki  ;-)

TCT Leather

konik707

Koleś ma 17 lat koledzy, ja w jego wieku zrobiłem nożyk taki że gdybym miał jego zdjęcie to kulaliście by się ze śmiech , szacunek kolego masz talent i zapał i tyle czasu przed tobą cho ,cho żeby się rozwinąć.

KamilD

Dzięki Panowie za miłe słowa  :shy: :shy:

a tymczasem jeszcze jedno zdjęcie- porównanie z RATem- 1

miguel

Świetny nóż, a toxic jeden z fajniejszych jakie widziałem :)

Michał

Moje prace na Instagramie: www.instagram.com/michaldms/

kosma

Zajebiście ! Tylko KT do końca poprowadzić, po co marnować miejsce ? :)