Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

WAŻNE! Serwis Kershawa, prośba o odrobinę przyzwoitości

Zaczęty przez pokorak, 29-09-2011, 22:56:07

afro

dostałem częsci do boa od cheryl !! i uwaga dostałem klips ::) elegancko !

sabuniek

I właśnie dlatego ja po otrzymaniu drugiej przesyłki ponownie ze sprężynkami, śrubkami ale niestety nadal z niewłaściwymi kulkami detent ball po prostu spakowałem nóż w koperte i wysłałem do KAI, po dwóch tyg wrócił cały i gotowy na kolejne lata udanej współpracy:)

BM 943
Wenger RangerGrip 79
Victorinox Minichamp Alox

dziab

a propos klipsów, których to się tak czepiacie. jak zamawiałem jedną część, którą wcześniej zdemontowałem i odesłałem bardziej potrzebującemu to ową część dostałem za czwartym razem dopiero. i za każdym razem jak wysyłali mi nieodpowiednie części to dodawali klips i śrubki. stąd tak bywa, że klipsów jest dużo, bo w końcu nie do jednego noża można potrzebować części a klipsy wysyłają po prostu zawsze.
to takie spojrzenie z innej strony ;)

"Wałbrzych - szary to też kolor!" :D
"Never let an anchor drop"

Vigo

Idee popieram, ale przy tym i smutno mi i przykro.
Tym którzy rozumieją nie trzeba tak elementarnych spraw wykładać, a innym choćby i tłumaczyć sto razy i tak nigdy sedna sprawy nie pojmą, będą robić swoje (wyłudzać) nadal.
Jak to ktoś kiedyś powiedział "pazerność ludzka nie zna granic" i tyczy to się ogólnie naszego gatunku nie tej czy owej nacji.  :(

Narzędzia WERA, WIHA, BAHCO, KNIPEX, itp.: https://forum.knives.pl/index.php?topic=165495.msg1714279#msg1714279

toml

Trzy tygodnie temu napisałem do Kershaw o pękniętej sprężynie speed safe w Avalanche, dzisiaj przyszły 2 sztkuki, pivot i kpl śrubek do okładzin  :?
To wszystko w kopercie bąbelkowej formatu A4  8D
Ale odzew na maila był po 2 godzinach - rewelacja.
Nożyk już naprawiany i gotowy do działania.
Ten sewis jest jak żona stwierdziła niessssamowity.

radekfvk

Może ma ktoś na zbyciu zapasową śrubkę do klipsa? Zgubiłem od Lahar'a (pewnie pasuje od innych modeli?).
Do niehamerykańskich nie mają części zamiennych w serwisie.

Edit:
Znalazłem. Okazało się, że mam takie śrubki i to pod nosem - w serwerowni w przełącznicach światłowodowych hehe. Co prawda są za długie, ale po przycięciu pasują jak ulał :D

afro

dziś dostałem chyba z 8 klipsów do ZT i tyle samo torsion barów do tego masa śrubek :) a prosiłem o tylko o torsion bar :)

afro

dzisiaj znów dostalem od kershawa dwie sprężyny do ZT0350 mimo ,że o nie nie prosiłem :0 chyba bałagam tam mają lekki :)

Grubby

kolego afro chyba sklep z częściami od Kershawa niedługo otworzysz

afro

Cytat: Grubby w 16-04-2012, 18:57:35

kolego afro chyba sklep z częściami od Kershawa niedługo otworzysz

hehe gdyby ktoś chciał co do 0350 to śmiało wyśle (klips, sprężyna)

Grubby

bardziej chodziło mi o zachowanie wstrzemięźliwości w wysyłaniu próśb do KAI, sam tytuł tego wątku mówi chyba za siebie
WAŻNE! Serwis Kershawa, prośba o odrobinę przyzwoitości
pozdrawiam

Teuril

@grubby czytaj uwaznie:

Cytat: afro w 16-04-2012, 14:10:06

dzisiaj znów dostalem od kershawa dwie sprężyny do ZT0350 mimo ,że o nie nie prosiłem :0 chyba bałagam tam mają lekki :)

T.
Apartamenty w Chorwacji -> PM.

Grubby

czytam zawsze uważnie...a w bałagan nie wieżę

afro

Cytat: Grubby w 17-04-2012, 18:23:37

czytam zawsze uważnie...a w bałagan nie wieżę

gdybym pisał wierzę przez "ż" to też bym nie wierzył :D

Grubby

no z tym "wieżę" to dałem ciała, stary jestem i palce nie zawsze piszą to o czym myśli głowa  :(

lcoolmarko85

Dokładnie głupie cwaniactwo wyłudzanie części na 30 adresów! Ale cóż ludzi się nie zmieni! :badass:

desacration

Jesli mam byc szczery polacy biora ile wlezie czesci zamiennych ja od kilku lat uzytkuje Spec Bumpa i na razie odpukac nic sie nie dzieje dla mnie Kershaw powinien zrobic cos na zasadzie zdjecie noża uszkodzonych elementow na tle gazety z widoczna data i dowodem osoby zamawiajacej chociaz to i tak pewnie by malo dalo bo kazdy by cos pokombinowal:(

freeman

A ja mam takie pytanie - ile czasu czekaliście na odpowiedz z serwisu Kershaw?

stonewash + micarta ♥

SPRZEDAJE - foldery + drewienka

osobliwy nick

A ja sobie tak myślę, że może oni wysyłają niemal zawsze tudzież często dodatkowo rozmaite śrubki i klipsy z uwagi na fakt, że to leży u nich w magazynie i rdzewieje i jeśli tego nie wyślą, to po kilku miesiącach i tak nie będzie się już nadawało do wysłania.

Każdy mężczyzna powinien znaleźć sobie w życiu porządny nóż i piękną kobietę. W kolejności jak wymienione. W przeciwnym razie czym obroni kobietę przed atakiem np. wilka? Potem może umrzeć.

tap

mi odpisali, że nie mają juz sprężyny do speed bumpa aluminiowego... dopiero jak wysłałem im fotkę uszkodzonej sprężyny wraz z rozlozonym nożem to się znalazła ;)
tak więc tacy strasznie rozrzutni nie są...