Żegnamy Jumbo, Testrala i Pawelmomo

Reklama

Ciekawa modyfikacja Leatherman'a Wave - Vickowe nożyczki

Zaczęty przez Dexter, 08-10-2011, 21:19:37

maba

Świetne, w końcu Vickowe nożyczki najlepsze są :D

On ma zazwyczaj ciekawe pomysły.

Dexter

Szkoda, że nie da się ich wkomponować w wewnętrzną część toola. Piła do metalu/pilnik jednak są przydatne i szkoda ich wywalać, chociaż skoro zrobił moda pod siebie, pewnie jemu nie szkoda :D.

junasz

Mod średnio sensowny, ale chociaż wiemy (hmmm... raczej możemy przypuszczać), że grubość narzędzi przy osi taka sama. Aż się prosi o ciąg dalszy - zastąpienie czymś oryginalnych nożyczek.

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

nieustraszony

złoty srodek poco przekładać narzędzia lepiej kupić SPIRITA  :D

maba

No, i otwierać go OH siłą umysłu..

@nieustraszony, zerknąłem na 20 ostatnich postów - przynajmniej z połowa jest o Spiricie lub ogólnie o Victorinox. Płacą Ci za to? Ja też chcę :)

Dexter

Cytat: nieustraszony w 10-10-2011, 23:28:33

złoty srodek poco przekładać narzędzia lepiej kupić SPIRITA  :D

Tja... Myślę, że gdyby Spirit był graalem multitool'owym, nie było by słowa o żadnym Leathermanie ;). I - nie miej mnie za fanboya marki, bo uwielbiam Vicki 91mm, dowodem czego jest Ranger w plecaku - Spirit nie ma niczego, co mi by podpasowało. Dlatego miałem L-mana Wave New (bardzo dużo jeżdżę autem), a teraz popylam z Wave Original'em jako EDC. OH to OH i tyle w temacie ;). Obyś nigdy nie musiał się przekonać, dlaczego.

Cytat: maba w 11-10-2011, 00:57:36

Płacą Ci za to?

Za stosowanie niepoprawnej polszczyzny chyba też ;P.

nieustraszony

maba: śledzisz mnie.  :D  Wicki są najlepsze  :D i będe pisał o tym w każdym jednym poście  :D i przekonywał do zakupu tooli tej firmy, bo wiem co polecam,  :grin: co do pozostałych producentów tooli to mam swoje nie koniecznie dobre zdanie.  :dodge: A sprawy finansowe to moja sprawa.  :D

Dexter

Cytat: nieustraszony w 11-10-2011, 11:11:57

maba: śledzisz mnie.  :D  Wicki są najlepsze  :D i będe pisał o tym w każdym jednym poście  :D i przekonywał do zakupu tooli tej firmy, bo wiem co polecam,  :grin: co do pozostałych producentów tooli to mam swoje nie koniecznie dobre zdanie.  :dodge: A sprawy finansowe to moja sprawa.  :D

Nie zaczynaj flejmu - to nie wątek Victorinox vs cała reszta producentów tooli.