Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Rabaty dla forumowiczów EDIT

Zaczęty przez kunbo, 28-11-2011, 12:17:56

kunbo

EDIT 20.01.2021r.:

Na noże Boker, Boker Plus, Boker Arbolito, Magnum by Boker, Helle, Outdoor Edge i CobraTec rabat wynosi 20%

Na pozostałe marki proszę pytać przez PW.

Zamówienia prosze przez PW.

Kod rabatowy "knives.pl" został wyłączony i nie działa!

Koszty transportu opisane są tu
Kunbo
Authorized Dealer: Boker Solingen, Boker Plus, Boker Arbolito, Boker Magnum, Helle, Hogue, Outdoor Edge, CobraTec

WojaK

Fajna promocja. :P Pogratulować pomysłu :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

dublet

a może mały rabacik na produkty VoooDooo??? ;>

Cytat: kunbo w 28-11-2011, 12:17:56

Rabat nie przysługuje na noże będące aktualnie w promocji i wyprzedaży

biorac pod uwage ze obecnie praktycznie wszystkie dostepne noze sa w promocji lub wyprzedazy, moze warto by obmyslic jakis inny sposob rabatowania?
bo z obecnego skorzystac ciezko :)

kunbo

Cytat: default w 12-09-2013, 20:07:58

biorac pod uwage ze obecnie praktycznie wszystkie dostepne noze sa w promocji lub wyprzedazy, moze warto by obmyslic jakis inny sposob rabatowania?
bo z obecnego skorzystac ciezko :)

Racja. W takim razie informuję, że rabat przysługuje od cen detalicznych przed promocją. To wychodzi lepiej od promocji.

Kunbo
Authorized Dealer: Boker Solingen, Boker Plus, Boker Arbolito, Boker Magnum, Helle, Hogue, Outdoor Edge, CobraTec

junasz

Pomyłka, miało być PW.  :badass:

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Raku

Niestety: "Podany kod jest nieważny." :dead:

Cytat: tomi2000 w 6.11.2023, 11:06:58Hehe, dokładnie. Kto żonaty, ten w cyrku się nie śmieje ;)

kunbo

Cytat: Raku w 20-01-2021, 00:43:04

Zgadza się, z przyczyn technicznych rabat został wyłączony. Póki co proszę pisać na PW i zobaczę co da się zrobić.

Kunbo

gregg13

Cytat: Raku w 20-01-2021, 00:43:04

Niestety nic się nie zmieniło...  :dead:
Cytat: junasz w 23-11-2022, 01:15:35Cóż... pesymizm to najlepsza filozofia. Pesymista niemal zawsze ma rację, a jak zdarzy się pomyłka - jest radośnie zaskoczony.  ;)

smutna_niespodzianka

Cytat: gregg13 w 05-08-2021, 20:41:13

Niestety nic się nie zmieniło...  :dead:

Nie fikaj a pisz pw do @kunbo , nie będziesz żałował  ;P

gregg13

Cytat: smutna_niespodzianka w 05-08-2021, 23:21:08

Nie fikaj a pisz pw do @kunbo , nie będziesz żałował  ;P

No to se "fiknąłem"...  :x
Cytat: junasz w 23-11-2022, 01:15:35Cóż... pesymizm to najlepsza filozofia. Pesymista niemal zawsze ma rację, a jak zdarzy się pomyłka - jest radośnie zaskoczony.  ;)

mariuszzar

Kojarzycie czy @kunbo jest aktywny jeszcze na forum? Kilka dni temu napisałem do niego PW i do tej pory żadnej odpowiedzi nie otrzymałem.

smutna_niespodzianka

Cytat: mariuszzar w 02-11-2022, 13:16:01

Kojarzycie czy @kunbo jest aktywny jeszcze na forum? Kilka dni temu napisałem do niego PW i do tej pory żadnej odpowiedzi nie otrzymałem.

Się loguje, napisz jeszcze raz ino grzecznie i nie roszczeniowo, to miły kolega

kunbo

Cytat: mariuszzar w 02-11-2022, 13:16:01

Litości. Napisałeś w niedzielę. Długi weekend był. Odpisałem ci dzisiaj.

Kunbo

mariuszzar

Tak. Wlasnie dostałem odpowiedź.
Nie byłem pewien czy wogole dotarła moja wiadomość.

Apa13

Hej hej! Wyslalem  wiadomosc w sprawie zamowienia

Czas to złudzenie.