Żegnamy Jumbo, Testrala i Pawelmomo

Reklama

ahma puukko

Zaczęty przez milord, 08-12-2011, 09:54:16

milord

R.O.S.O.M.A.K.

dla mlodego taktyczno-harcerza.
wiem nozyk malo taktyczny, ale taka byla idea ojca - by mlody mial "prawdziwy" nóz laponski. (pomijajac, ze sam Saamem nie jestem  ;P )

Ów mlodzienic ma 14 lat, a w druzynie ma same babki, i z takim nozykiem ...    8D

glownia Lauri Lapplander - stainless
145x28x3,25
renifer i brzoza

milego ogladania  :D

Uploaded with ImageShack.us

Vick

8D
Śliczny !
Na miejscu młodzieńca posikałbym się ze szczęścia.
Mam nadzieję że nie zamieni się z kimś z drużyny za jakieś american-tatcical-combo-tanto-gówno  :special:

A za krajobraz ze zwierzakiem wielkie  :-*
;)

peppers1

:slini: 8D
rękojeści mnie powalają, szczególnie zdobienia  8D

jak zawsze świetnie klimatyczny :)

pozdr

Rubikon

Świetny :slini: I w dodatku jaki klimatyczny. Poza tym fajnie Ci ten rosomak wyszedł.
Ps. Tak się zastanawiam, czy na terenach Laponii żyją rosomaki :? Zawsze myślałem że te zwierzęta można spotkać na Syberii, ponoć kiedyś nawet w Polskich puszczach żyły. Ale w Laponii :? Może mnie ktoś oświecić, bo naprawdę mnie to ciekawi.

Vick

"Obecnie występuje na odludnych terenach w tajdze i tundrze północnej Europy (Skandynawia), Azji oraz Ameryki Północnej (Kanada). Preferuje tereny górzyste."

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rosomak

Rubikon

Dzięki za oświecenie ;) Teraz wychodzi jaki to człowiek jest niedokształcony :shy:

milord

Cytat: Vick w 08-12-2011, 10:19:15

"Obecnie występuje na odludnych terenach w tajdze i tundrze północnej Europy (Skandynawia), Azji oraz Ameryki Północnej (Kanada). Preferuje tereny górzyste."

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rosomak

Nawet nie wiedzialem, nie ze taki znawca jestem  ;P
Ojciec dla syna zazyczyl rosomaka, bez zadnych nawiazan do Laponii.
Na tactical- gówno chyba nie zamieni, w koncu nozyk bedzie od ojca!  :D

Horus

Nie ma bata, żeby zamienił na tactical gówno; nóż od ojca jest święty tak długo, jak sam ojciec świętym dla syna pozostaje. Zresztą, zamienić taki nóż? Młody wiek usprawiedliwiałby głupoty ;>

A sam nóż? Standard u Ciebie, czyli minimalistyczna i wykończeniowa zajebioza pure. Rosomak rżnięty w rogu nie w moim guście, ale ma być w guście harcerza i założę się, że będzie. Zwierz niesamowity i dobry totem. Świetna robota! :)

kosiarz

Cudo :) cudo cudo i po prostu cudo :)

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)