Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Historyjka przedswiateczna

Zaczęty przez topek, 23-12-2011, 12:58:14

topek

Dzisiaj, godzina 6:45, popijam poranna kawe, jeszcze sie nie obudzilem a do drzwi ktos puka :dodge:. Otwieram i widze kumpla, ktory bez ceregieli wlazi do mieszkania i mowi - "Jest sprawa" - No to sie obudzilem. Rozmowa wygladala mniej wiecej tak :

On - Wczoraj u kolegi na urodzinach naopowiadalem bzdur i trzeba mnie ratowac
Ja - Mozesz wyrazniej ?
On - Musze miec na polowanie wigilijne noz, ktory bedzie wygladal, jakby byl zrobiony na kolanie, jakis czas temu, ale tnie kroi i wyglada na zadbany

Ja - NIE MAM !!!!!
On- Nie badz swinia, odwdziecze sie
Ja - NIE MAM !!
On - Na dwa dni tylko !!
Ja - No dobra, ale po swietach  rzecz wraca do mnie
On - Sie rozumie
Zeszlismy do piwnicy, zabralem sie za klinge nad ktora obecnie slecze i do dziela. Podnioslem troche szlif [na zero], nadzialem toto na kawalek jeleniego roga, oszlifowalem nieco i zalalem "superglutem". Potem polerka calosci, zeby poroze sciemnialo i zlapalo troche brudu. Dwie godziny temu, poszedl do domu z czyms takim :rotfl: :rotfl: :rotfl: :D

I niech mi ktos powie, ze mysliwi fantazji nie maja :D

Pavulon

Fajny ....może kolega odwdzięczy sie szynką z dziczka na Święta :D
A swoją drogą masz dobre serce

kroko

Rzeczywiście "szybki nóż" :D,ale klimat trzyma.A z tym sercem to Paw_ulon ma racje  :D.

piotrokonski2

Fajny, do patroszenia dzików jak się patrzy :) Klimat trzyma :)

fluid

A poka foto dupki :) Zabezpieczałeś jakoś pory klejem czy coś?

Kubek

Zacny jest, nie ma się czego wstydzić.
Nawet jak gdyby trochę za czysta klinga na starego robola.

karud

Nóż jak nóż ale że o tej porze wpuściłeś kolegę i byłeś w stanie rozmawiać przytomnie....  :rotfl:

zapraszam do sklepu www.birkashop.pl

жизнь, как посмотришь с холодным вниманьем вокруг –
такая пустая и глупая шутка...

topek

Dzieki za odwiedziny i wyrozumialosc :)  Cale szczescie ze fotki kiepskie i nie widac rys przebijajacych sie przez
satin 280 :D
Robert, ja wstaje o czwartej rano (z wyjatkiem sobot i niedziel) :D
Dupki nie pokaze , bo to jedyne fotki jakie zrobilem. Gabka zalana cyjanopanem :)

fluid

Cytat

Dupki nie pokaze , bo to jedyne fotki jakie zrobilem. Gabka zalana cyjanopanem  :)

oko spoko, zalega mi też kawałek poroża i zastanawiam się jak go sensownie wykorzystać, żeby mi coś nie wylazło, dzięki z info :)

kosiarz

Ale jak zrobiony na kolanie to on nie wygląda :) Chyba, że to profesjonalne kolano wyposażone jak mały warsztat ;p

www.stalowypiotr.eu

Cytat: Krug w 17-08-2018, 21:41:39
...za bardzo heteroseksuany kozik zrobiłeś, bardziej kolorowy czeba jakaś tęcza, sysunia w zielonym abo cuś :)