Reklama

WKMN czarno bordowa pochewka

Zaczęty przez slawol, 01-01-2012, 18:28:42

slawol

nożyk mały to i pocheweczka niewielka
można nosić jako neck, można przytroczyć do paska

zdjęcia jak zwykle ładniejsze od noża i pochewki razem wziętych  :D

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

u99

Sympatyczna  :idea: nawet się dzisiaj zastanawiałem nad taką do mojego Foszka ostrząc Miśkowi kredki  :D z tym, że "moja" winna być czarna a przede wszystkim mieć dodatkowo (oprócz wieszania na szyjce) możliwość montażu na szerszym, niż na Twoich zdjęciach, pasku Spec-Ops (szerokość 4,5 cm)  ;> pomożecie towarzyszu  :dodge:

paps

Bardzo mi się podoba :) Zwłaszcza tył i zastosowanie dwóch kolorów
Ostatnie zdjęcie wymiata :)

The Hawk Family Member

maba

Urywa cyce! Też podobie mnie sie :)

WojaK

Swietna pochewka na super nozyk. Gdzie sobie mozna takie cudenka zalatwic???? Chyba, ze dla WKMNu gratis :-)

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

ALM

Sławol musimy poważnie porozmawiać . Na wiele tematów  ;>
:slini:

slawol

Cytat: u99 w 01-01-2012, 18:37:51

pomożecie towarzyszu  :dodge:

Pomożemy !!  ;-)
Cytat: paps w 01-01-2012, 18:53:44

Zwłaszcza tył i zastosowanie dwóch kolorów

to również i moja ulubiona część tej pochewki ;-)
Cytat: WojaK w 01-01-2012, 20:14:45

Gdzie sobie mozna takie cudenka zalatwic????

nożyki już, zdaje się, niedostępne ale pochewek mogę zrobić tyle ile starczy mi skóry :D
Cytat: ALM w 01-01-2012, 20:24:18

Sławol musimy poważnie porozmawiać . Na wiele tematów  ;>

w pierwszej chwili poczułem się jak 15 latek który coś przeskrobał  :rotfl: :rotfl:
Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

Pitt

Cytat: slawol w 01-01-2012, 22:09:59

nożyki już, zdaje się, niedostępne ale pochewek mogę zrobić tyle ile starczy mi skóry :D

W ostateczności możesz się poświęcić i ściągnąć płat z pleców ;-)
Śliczna pochewka.
Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Jumbo

Nuda jak chuj panie Slawolu!  :rotfl: :rotfl:

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

banax

WojaK

Taki zestawik to by mi lezal :-)

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

u99

Cytat: WojaK w 02-01-2012, 01:38:38

On ma działać, nie leżeć  :D

ofaniel

Doskonale Cię rozumiem :)
Pochewka kapitalna. O nożyku już nie wspomnę...
<a href="http://www.frihet.pl">Wyprawy w góry</a>

Siper

Pochewka  8D :slini: :slini:

ale tym ostatnim zdjęciem, to mi wątrobę opuściłeś  :rotfl: (tak mi się gęba szeroko otworzyła, że nastąpiło przemieszczenie narządów wewnętrznych)

WojaK

Cytat: u99 w 02-01-2012, 10:05:54

Leżałby ale w kieszeni :D

Cytat: ofaniel w 02-01-2012, 10:14:03

Doskonale Cię rozumiem :)
Pochewka kapitalna. O nożyku już nie wspomnę...

Cieszę się, że nie tylko ja muszę się leczyć :D

slawol

Cytat: Siper w 02-01-2012, 17:58:33

ale tym ostatnim zdjęciem, to mi wątrobę opuściłeś  :rotfl: (tak mi się gęba szeroko otworzyła, że nastąpiło przemieszczenie narządów wewnętrznych)

ze zdjęciami nie mam (niestety) nic wspólnego, nie jestem pewny czy umiałbym włączyć aparat którym były robione :D

zdjęcia są baj ofaniel, wydawało mi się to tak oczywiste że nie wspomniałem ;-)

Siper

To akurat rzeczywiście było oczywiste  ;) Jakoś nie śmiałem Cię podejrzewać żeś aż tak wszechstronnym artystą jest  :P ale zdjęcie w końcu Twój produkt przedstawia i bez niego, to wszystko marność  :D

DARKdog

Cytat: u99 w 02-01-2012, 10:05:54

Żeby działał to musi stać.  :rotfl:

WojaK

Cytat: DARKdog w 05-01-2012, 15:47:47

Żeby działał to musi stać.  :rotfl:

i tu wlasniie mamy dylemat

u99

Cytat: WojaK w 05-01-2012, 21:59:31

i tu wlasniie mamy dylemat

Nie przejmuj się, przecież wiesz, że koledzy pomogą...  :rotfl: