Reklama

Numer nagrany dla Argentyny( MAC)

Zaczęty przez Montejano, 01-03-2012, 17:39:25

Montejano

Witaj przyjaciele:

Dla MAC Argentyny, chciałem uzyskać kilka utworów nagranych. W Argentynie Mam dobrych przyjaciół, a także jest forum broni, gdzie brałem udział w moich pierwszych dni i stał się jednym z moderatorów.

Mój drogi przyjacielu Abel, powiedział mi, że byłoby miło dostać jakąś pracę. W zeszłym roku nie było możliwe agenda, ale obiecał zrobić dla tego 2012 r. i ma. Będę miał kilka sztuk, które miały w domu pewnego cyklu, a także wprowadza szereg wyłącznie dla nich.

Wybrany model jest jeden używam normalnie dla mojego pierwszego zestawu na forum lub w miejscu, model Victorinox, który jest bardzo ładny z podstawową grawerowania. W takim przypadku wydawało się właściwe Maya projekt i ręce były bardzo miłe.

Bez dalszej zwłoki pokażę zdjęcia.

przytulić

Antonio

-----------
Hola amigos:

Para la MAC de Argentina , he querido hacer llegar algunas piezas grabadas . En Argentina tengo muy buenos amigos y además allá existe el foro de armas , donde participé en mis inicios y llegué a ser uno de los moderadores .

Mi estimado amigo Abel , me manifestó que sería bueno hacer llegar algunos trabajos . El año pasado no fue posible por agenda de trabajo , pero me comprometí hacerlo para este 2012 y así ha sido . Haré llegar varias piezas que tenía en casa de ciertas series y también hacer una serie exclusiva para ellos.

El modelo escogido es el que utilizo normalmente para mi primera serie en un foro o lugar ; el modelo de Victorinox que queda muy bonito con un grabado básico . En este caso me parecío oportuno hacer un diseño Maya y en las manos ha quedado muy bonito .

Sin más dilaciones os muestro las fotos .

un abrazo

Antonio

------------------------

----------

--------------

---------------

---------------

------------------

-------------------

Pavulon

Pikom

Na stanie
Pozdr,
Pikom

ofaniel

Piękna robota!

Chciałbym mieć :)

<a href="http://www.frihet.pl">Wyprawy w góry</a>

u99

Phenomenal. Antonio you are an amazing artist !

WOJPAP

ŁOOOOOOOOOO !!!!!!!!! :kopara: :kopara: :kopara: :slini:
Wielkie Gratki

kamboras

Montejano

Dzięki za komentarze.

Żałuję, że argentyńscy przyjaciele są zadowoleni z tego podstawowego zestawu. Są już ludzie, którzy zarezerwowali pokój. Wkrótce będą sprzedawane noże przed przyjazdem w Argentynie. :D

przytulić

maba

Montejano

bardzo dziękuję za udział :D

Antonio