Reklama

Co lepsze na prezent dla Kobiety

Zaczęty przez tenzin, 12-03-2012, 19:55:21

tenzin

1. Victorinox Rambler lub inny mały Victorinox (np. Edelweiss)
2. Leatherman squirt ps4
3. Karta Victorinoxa (np. Wersja Classic)

Najlepiej jedno z powyższych. A jeśli coś innego, to coś co można  wygrawerować (laserowo lub inną metodą).
Są na forum Panie, więc byłoby miło gdyby zabrały głos w tej sprawie :) a Panowie posiadający zmysł obserwacji również niech podzielą się swoją refleksją.
Pozdrawiam,

tylko pozory nie mylą

PODAJ DALEJ: www.psy.centaurus.org.pl
Dziękuję.

kosma

Coś co ma fajny kolor. Jedyny nożyk jaki się spodobał mojej dziewczynie ówczesnej i moim koleżankom to był Grip 555 i to nie dlatego że mały tylko bo niebieściutki.

Pikom

Z moich doświadczeń wynika, że odpowiednia karta - w zależności od upodobań lub potrzeb z lupką lub bez ale raczej z nożyczkami...

Na stanie
Pozdr,
Pikom

bestsiwy

karta albo kolorowy vicek.
"dla niego licza sie funkcje, dla niej liczy sie wyglad."  :]

Rufus

może jakiś różowy wenger nail clip?

tenzin

Osobiście obstawiam kartę.

Nożyczki wydają mi się w tym przypadku podstawą.
Tylko nie wiem czy z "zestawem śrubokrętów" czy raczej pójść w pilnik i otwieracz do listów.

Dla siebie wiem co bym brał a tutaj nie mam pewności    :dead:

tylko pozory nie mylą

PODAJ DALEJ: www.psy.centaurus.org.pl
Dziękuję.

InQuizitor

Moja ma mini-toola i myślę, że na kartę by nie wymieniła.
Często używa kombinerek do suwaków (w torebce, przy butach itp...)
Nożyczek z karty nie toleruje, ale ona dziwna jest  ;)

FORESTER1973

Witam
Moja żonka nosi w swojej przepastnej torebce Trailmaster w oryginalnym brązowym etui.Sama sobie go wybrała bo : te inne "wypierdki" to do niczego się nie nadają-to był cytat.
A zapomniałem.Czai się na mojego trekkera bo przy otwieraniu lakier z pazurów nie złazi

blackram

Najważniejsze dla damy są nożyczki, pilniczek do paznokci i pęseta, zatem zostaje jakiś mini vicek lub karta. To które wybrać to już zależy od stopnia wnożowienia wybranki (im jest mniejszy, tym lepsza ta druga opcja).

"Kpił zawsze z ludzi, którzy nosili przy sobie wielofunkcyjne scyzoryki; teraz zrozumiał, że to oni mieli rację, nie on" - Andrzej Makowiecki, "Wino i krew"

junasz

Córka dosyć szybko doszła do wniosku, że taki breloczkowy konus to do niczego i teraz baaardzo sobie chwali to --> http://ostry-sklep.pl/p/2/35/victorinox-sportsman-0-3803-noze-oficerskie-male-84-mm-scyzoryki-victorinox.html ... bo niewiasty maja więcej miejsca w torebkach niż my we wszystkich kieszeniach.  :D
A dla pełni szczęscia pewnie dostanie --> http://www.military.pl/wenger-scyzoryk-evolution-s14_2113t.html lub http://www.military.pl/scyzoryk-wenger-evolution-17_2625t.html - co tam sobie wybierze.

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

maba

Jak do kluczy, to któryś z kolorowych Classiców Alox :D

Oso

Kupiłem swojej Lubej Squirta wersja z nożyczkami( chyba S4), chwali sobie, kolor i możliwość podpięcia do kluczy( jest zawsze pod ręką). Weź pod uwagę Micrę, i nowe mikroby Leathermana ( dobre nożyczki, nożyk, pilnik do paznokci) Style, lub Style PS. Jak coś więcej to Juice - fajne kolory, niezły dobór narzędzi - wystraczy na wyjazd i jako EDC. Oczywiście Vicki to klasyk prezentowy, kwestia doboru narzędzi.

Czyszczenie i ostrzenie noży mnie uspokaja, przywraca wewnętrzną harmonię....

dar007

Nożyczki i pilnik to podstawa. Cztery kobiety w domu. Trzy wnożowione, czwarta za mała. No i kolor o podstawa, ale to już zależy od dziewczyny. Małżowina Szanowna w torebce nosi: Climbera, LM kicka, i customa od UPJ'ta. Córa najstarsza, w plecaku targa: vicka classica w kwiatki i opinela 9. Gabryśka, tacha w piórniku classicka różowego.

FORESTER1973

Zapytałem moją Panią czego jej brakuje w Vicku.Stwierdziła,że może małego ostrza do ostrzenia kredki do makijażu.A jak zapytałem : może pilniczek,nożyczki -to usiądźcie proszę-odpowiedź padła:
Po co mam przecież w torebce cały przybornik!!!
A co się tyczy kluczy-myśle ,że czym większy tym lepszy bo nie zgubi kluczyków do "furmanki"

... bo niewiasty maja więcej miejsca w torebkach niż my we wszystkich kieszeniach. 

Granado

Będzie off topic:
zgadnijcie ile waży torebka jednej z żon naszych przyjaciół? (tolerancja 500g) Ważyłem osobiście. Fakt noża nie znalazłem.

Pozdrawiam, Krzysztof

FORESTER1973

To zależy.
Stawiam wg moich obserwacji na 3.5 kg

AlexP

Ceterum censeo PCK esse delendam!

Granado

Pozdrawiam, Krzysztof

AlexP

Ceterum censeo PCK esse delendam!

malyk9

Zamówiłem do siebie Midnite Manager 0.6366 , zawartość paczki przejęła natychmiast moja lepsza połowa i chwali sobie.