Reklama

10 kwietnia godz 22:00 National geografic

Zaczęty przez maz77, 04-04-2012, 13:12:07

maz77

Jak w temacie na kanale bedzie program Megafabryki poswiecony firmie Victorinox, mysle ze warto poswiecic godzinke :)

Redux

MASSakra

Cały program ma być tylko na temat fabryki Vicka?

maz77

Tak, z tego co ogladalem te programy i z reklamy to wnioskuje ze tylko o Vicku

tomsol01257

O dzięki za cynk, może wbiję do kogoś na sępa to obejrzę, bo przechandlowałem tv na wiertarkę  ;-)

Blebleblebleble! Uk-Uk! Bleee...

maba

Dzięki za cynk - jak nie zapomnę to popacze ;)

Cytat

Premiera - Megafabryki - Szwajcarski scyzoryk

Twórcy serialu pragną ukazać urok produkcji skomplikowanych przedmiotów: krok po kroku, część po części. Zapraszają widzów do fabryk należących do wielkich koncernów i znanych marek, gdzie można obserwować proces powstawania m.in. nowoczesnych samochodów. W planach wizyta m.in. w fabryce klocków Lego, browarze Heinekena oraz fabrykach aut takich jak: Dodge, Jaguar, czy Koenigsegg, Maserati, Mercedes oraz Ducati. W fabryce Victorinox w Szwajcarii powstaje jedno z najlepiej rozpoznawalnych i najbardziej przydatnych narzędzi na świecie, szwajcarski scyzoryk. Jego projekt powstał pod koniec XIX wieku w mieście Ibach. Do dzisiaj stworzono wiele różnych modeli, które wyposażono w wiele różnych funkcji, a nawet tak egzotyczne dodatki, jak lupa, wysokościomierz czy pamięć flash.

http://www.tv.pl/opis/s_50_p_39354_Premiera___Megafabryki___Szwajcarski_scyzoryk.xhtml

kfadrato

Ma ktoś możliwość nagrać i wrzucić na jakiś serwer  :?

tomsol01257

Blebleblebleble! Uk-Uk! Bleee...

mariaczi

Faktycznie megafabryki to godzinne cykle poświęcone jednemu tematowi. Może być ciekawy dokument. Wcześniej już były filmiki z fabryk vicka i leatherman ale nie tak obszerne. Ustawiam przypomnienie w tv.

EDC: MT UT ZBP, LM Arc, Wedge XT, GWG 2000

kosma

Cytat: kfadrato w 04-04-2012, 18:25:03

Ma ktoś możliwość nagrać i wrzucić na jakiś serwer  :?

Ja mogę nagrać, a czy to potem mogę wrzucić gdzieś z dysku to się dowiem od ojca bo TV za bardzo nie ogarniam. Jak coś to zrobimy sens u mnie :P

Czegiet

Cytat: kosma w 04-04-2012, 18:48:01

Ja mogę nagrać, a czy to potem mogę wrzucić gdzieś z dysku to się dowiem od ojca bo TV za bardzo nie ogarniam. Jak coś to zrobimy sens u mnie :P

I ja chętnie się zainteresuję filmikiem . Niestety nie mam NG :(

Czasami sądzę że naszemu społeczeństwu przydałoby się trochę naturalnej selekcji ... w starym , dobrym stylu.

afro

fajny dokument :D czuję dumę ,że jestem posiadaczem :)

maba

No nie dało rady - mecz ważniejszy ;)

Może ktoś nagrał?

u99

Cytat: maba w 10-04-2012, 22:53:14

Jaki mecz   :question: 8o przyznaj się komedię romantyczną jakąś oglądałeś...  ;> :P

afro

ja mam nagrane na dekoderze vectry ale nie wiem jak to zrzucić :)

maba

mariaczi

Cytat: maba w 10-04-2012, 22:59:29

SOVIA :)

Oj tam oj tam. Najważniejsze że można odesłać do naprawy okładzin sak-a z lat 20-tych. Myślałem że gwarancja obejmuje te "nowsze" produkty. Dożywocie to dożywocie  :kopara:

EDC: MT UT ZBP, LM Arc, Wedge XT, GWG 2000

kosma

Oczywiście nie ogarnąłem i zapomniałem. mariaczi co ty mówisz ? Że niby dorobią mi nowe okładki z tego co wtedy ? Ciekawe jak to wygląda i czy faktycznie tak jest. sic!

Mrn31

Cytat: maba w 10-04-2012, 22:53:14

Może ktoś nagrał?

8D i Ty się jeszcze tutaj pokazujesz? :P

Jak nie da się zrzucić z dekodera, zawsze można zrobić jakiś cam rip ;)

afro

Cytat: kosma w 10-04-2012, 23:05:38

Oczywiście nie ogarnąłem i zapomniałem. mariaczi co ty mówisz ? Że niby dorobią mi nowe okładki z tego co wtedy ? Ciekawe jak to wygląda i czy faktycznie tak jest. sic!

coś tam mówili ze z jakiegoś tworzywa  - choćby się zesrali to dorobią.